Hur man får en fredag att gå väry fort

Gårdagen började med att 25-åringen bjöd mig på frukost tidigt på morgonen. 

IMG_6124
Alltså, kommer man någonsin vänja sig vid att ens döttrar har urringat? För det hade ju aldrig jag i den åldern … host, host.

IMG_6127

Efter det åkte vi till jobbet och packade ordrar som dårar. FIFAN vilka problem vi har haft med Posten, DHL och Schenker denna sommar. Det måste vara 100% sommarvikarier för helvitti vad paketen hamnar fel. Minst ett par stycken i veckan och jag blir galen. För att inte prata om vad våra kunder blir. Och utlämningsställen som lämnar ut paket hur som helst, till folk som inte ens ska ha dom, utan till andra människor. Under tiden sitter våra kunder hemma och undrar om vi är helt felvaggade eftersom de inte får sina paket. Ska bli sjukt skönt när det blir höst och alla är tillbaka från sina semestrar.

IMG_6125
Åkte in till Malin på LidbyLiving för att hämta ännu mer väskor. Hon är dock på semester i sitt hus på Mallis så jag får vänta några veckor till innan vi kan ses.
IMG_5537
LidbyLiving ligger nära Wilmer Kaffebar så jag passade på att åka dit och trycka i mig min favoritmacka.
IMG_5533
Längst inne i lokalen finns ett utrymme man lätt missar. Där kommer jag sitta i höst och skriva. Perfekt miljö.

 

Åkte tillbaka till kontoret och hamnade i en diskussion med maken. Det var länge sedan vi var osams men nu gick topplocket totalt på mig och vi hade the fight of the year. …om en jobbsak. Jag håller inte med honom någonstans och bad honom hoppa och fara. … och lite till. Sen tog jag mitt pick och pack och drog hem. Jeflar så förbannad jag var.

IMG_6129
Min trädgårdsmästarkompis ”K”, som inte vill synas i bloggen, kom över på en sen lunch. Hon ska hjälpa mig med min ena monter på Formex-mässan om några veckor men det får jag inte säga, så då säger jag inte det… Vi gick igenom monterinredningen och annat praktiskt.

IMG_6132

Jag skjutsade hem henne och skulle ha hämtat fler väskor hos LidbyLiving, men de hann stänga kontoret så jag åkte tillbaka till Wilmer Kaffebar för att träffa Malin. Hmm, halva min umgängeskrets heter Malin … Hon höll på att stänga fiket och göra i ordning för en kvällsgrej.

IMG_6133
Hennes dotter skulle ha tjejmiddag så jag hjälpte till att fixa. ..innan vi åkte bort till en restaurang i närheten.
IMG_6137
IMG_6138
Malin och hennes sambo har pratat om det här stället hundra gånger och nu ville hon bjuda mig på middag där. Sinnesjukt god mat!

IMG_6139
När man tror att det bara är maten som ska fotograferas. Jättebra ljus på uteserveringen ….not.
IMG_6141
När man börjar inse att man kanske själv är med i bild. 
IMG_6143
”Nämen alltså, jag vill inte vara med!”
IMG_6140

Ibland är det så sjukt skönt att umgås med någon som känner en utan och innan. Vi har känt varandra i över 20 år men tappade bort varandra under några år. Nu har vi lite grand att ta igen och jag är s å glad över att vi är tillbaka i varandras liv.

 

Idag lördag. Städerskorna har semester och huset ser ut som f a n. På riktigt. Jag har knappt varit hemma de senaste veckorna och när man har en man som inte kan stava till städa och hålla i ordning, ser det ut därefter också. Måste förbi Mall of Scandinavia också. Våra resväskor är fortfarande borta och talibanen ska på kollo på måndag. Alla hennes kläder som hon skulle ha med sig måste ersättas. Jag ska a l d r i g mer flyga via Tegel/Berlin.

 

… och ja, jag är fortfarande skitarg på maken. Det blir en lång helg det här…

 1. Jobbar också ihop med min make och när vi blir osams / oense blir jag så arg och frustrerad att jag n ä s t a n vill skilja mig. Hur kan man tycka så olika liksom?!
  Hur blir Ni sams? Pratar ni tills han tycker som du eller går det bara över?

 2. Kan möjligen bräcka div med att min fd man kom hem för ca 15 år sedan med en liknande tröja till sig själv. Måste ha varit en snygging som krängde den. Tyvärr fick han aldrig använda den : )).

 3. Postnord har jag helt tappat förtroendet av efter att de skickat tillbaka ett paket från utlandet med besked att jag int hämtat ut det. Fick aldrig någon avi om det och hade inget spårningsnummer IOM att det skickats m Royal mail. Har igår mailat ett surt klagomål på detta och deras tidigare tabbar. Usel service!

 4. Därför jag alltid knölar ner dator och de viktigaste kläderna i handbagaget, vet hur lång tid det kan dröja innan man får sakerna… När (soon to be) ex-maken flyttade till Sverige bad jag honom plocka ner ett helt ombyte i handbagaget utifall att.. Det gjorde han INTE så han fick knata runt näck hemma medans jag tvättade kläderna han haft på sig under den 20 timmar långa flygningen, tur att hans kropp inte direkt gjorde ont att titta på.

 5. Banka Bäver, eller inte;) eftersom städerskorna har semester och diskbänken är skitig så låt mannen putsa och feja så kanske han kan få ett ”skott i natten” om han har tur…Kram och hoppas att väskorna hittar hem:))

 6. Hos Schenker har nog alla säkringar gått den här sommaren
  Men till skillnad från andra ställen får man snabbt svar från er & hjälp❤️

  1. Alltså, Malin har pratat med personalen och sagt till dom att, OM det inte är rövafullt så s k a dom göra avokadomackor till de som frågar efter dom. Nästa gång du kommer så säg ”Jag tror Malin bestämt har sagt att man ska kunna beställa även fast tavlan inte sitter uppe!”

 7. Ser porslin på en av dina bilder här, den lilla skålen med citron i. Kan du fiska fram vem tillverkaren är? Och kanske var man kan köpa det? Bor ju i Karlskoga you know…..
  Köpte nämligen två muggar och avlånga fat på Gotland för några veckor sedan och det står bara M eller W =)) på undersidan och jag glömde fråga dom i butiken….. =/.
  Det är sååå fina så jag vill ha meeeer =))))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..