Ujuj, jag glömde ju BookBeat-tävlingen!

Reklam

 

Sorry, jag har ju tokglömt BookBeat-tävlingen som jag bestämde att jag skulle ha innan jag ens frågat dom om lov, hehe!

 

Hela sommaren har jag ju tjatat på er om att ni måste gå in och signa upp er för en månads gratislyssning. På deras tv-reklam, som går varje dag, får man bara två veckor gratis så man MÅSTE använda min länk, som ändrar sig från 14 dagar till en månad, så fort man trycker på den. Om man mot förmodan inte vill fortsätta efter en månad så är det überenkelt att säga upp sig. Inga konstiga regler eller annat lurendrejeri-skit.

mavbild 2016-08-04 kl. 21.30.10

Ni som inte har reggat er, gör’t! BookBeat är Bonnierägt och det finns tusentals böcker att välja emellan. Jag ska jobba med dom hela hösten och kommer tjata hål i huvudet på er om dom eftersom det verkligen ä r en bra tjänst! Gå in på länken ovan och registrera er. På söndag klockan 22.00 är tävlingen slut. För att det ska bli rättvist kommer jag be BookBeat om namnen på samtliga nya abonnenter mellan den 13 juli, då jag sa att jag ville ha den här tävlingen, fram till på söndag kl 22.00. Namnen ska vara randomly, alltså: jag ska inte kunna se n ä  r abonnemanget är tecknat. På så sätt har du som reggade dig den 13:e lika stor chans som du som reggar dig på söndag kväll.

 

Just det, vad vinner man då? En extra månads gratislyssnande utöver den ni redan fått. Fifan vad jag är bra!

 

Måste bara berätta en sak. När jag och Säpo-frun åkte till Italien och satte oss till rätta på planet, håvade vi fram våra mobiler för att lyssna på bok. HUR stora är oddsen att två personer, som bor i två olika landsdelar, lyssnar på samma bok? Jag har i och för sig lyssnat på flera böcker samtidigt hela sommaren, men åndå. Och okej, det k a n s k e är någorlunda stora om man ser till att boken i sig är sjukt populär men HUR stor är sannolikheten att vi låg tre minuter ifrån varandra i lyssnandet?!

P1010363

Helt sjukt!

 

Se så, in och registrera er nu! Busenkelt och inga skumma regler, jag lovar.

 1. Vilket kanonerbjudande Perfekt nu när jag ska börja plugga och därmed pendla 2 timmar varje dag.
  Lite avbrott i kurslitteraturen
  Just nu lyssnar jag på Denise Rudberg!
  Hoppas på tur
  Kram från kanske din sydligaste läsare

 2. Har lyssnat snart 1 månad och tyvärr regnat mig 12 juli nu såg jag ditt erbjudande om tävling för sent och missade igen med 1 dag när jag reggade gubben som ville testa med din länk .
  Jaja, ibland har man inte turen med sig men jag har varit supernöjd

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..