Det här med att shoppa med sin make

Ibland undrar jag om jag på riktigt inte har fler hjärnceller än en.

IMG_5801
På vägen till vårt nya boende för några dagar sen stannade vi till vid en JÄTTEstor outlet. Maken var exalterad. Han shopar sällan eftersom han alltid jobbar. 
Det är hundra år sedan vi gick på en outlet och handlade tillsammans.
IMG_5810
IMG_5805
IMG_5812
IMG_5811
Om den förra outleten, där jag var med Säpo-frun i förra veckan, var hyfsat stor så var den här svinstor. 
Eftersom jag är lite smartare än maken föreslog jag att det nog var bäst om vi delade på oss: han och talibanen gick för sig, och jag för mig. Visste att jag på så sätt skulle få tid på mig att handla det jag ville utan en massa suckar och stön. Väry smart. 
IMG_5814
Men, efter två timmar lyckades jag skrapa ihop e n påse. Villeroy & Boch hade megarea på bestick så jag köpte en uppsättning för skit och ingenting. 
Superbesviken över att jag inte hittade ett jota mer att handla. Eller rättare sagt, jag kan aldrig handla när jag vet att jag har maken i hasorna. Han ska nämligen alltid rota igenom påsarna och summera inköpen för att sen gnälla sig lite. Jefligt osexigt.
IMG_5853
Maken och talibanen var dock mer än nöjda.

 

Jag får trösta mig med att jag faktiskt handlat tillräckligt i sommar. 

IMG_5763

Fick dock lite svårt att andas när jag såg dom här på vägen ut från outleten. Dessvärre fanns de inte i min storlek. ”Oj så tråkigt!” sa maken och flinade.

 

Måste leta på nätet. Hur som. I Italien har dom jätterea under hela juli månad. Basattnivet.

  1. Synd att de inte fanns i din storlek, de är ju supersnygga!
    Min första tanke var: -”Köp till mig!” Men inser att jag aldrig kommer använda dem. Men det fina med skor är att man bara kan ha dem för att de är fina.

    Är genuint glad för att ni har det bra på semestern!
    Inser att jag har varit en grinkärring den senaste tiden och inte alltid kommenterat positivt här inne, vill be om ursäkt för det.
    Läser nästan bara din blogg och tycker den är toppen, inklusive reklam.

  2. Jag har tänkt på en sak vaar gör du egentligen av alla grejer du handlar?? Jag sj har ett förråd o får knappt plats med vintergrejerna och jag hatar att bara ha grejer som bara ligger. Tänker att inte en chans att du hinner använda allt du handlar, haha. Tror jag blivit knäpp om jag vart du jag måste lixom ha koll på varenda liten grej ja äger!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..