När det yttre överglänser det inre …. kan man ju hoppas i alla fall

Well, det här har aldrig varit en vad jag kallar cupcake-blogg där allt är ljuvligt, vitmålat och skitperfekt.


…och det här är straffet för att jag aldrig någonsin kommer börja träna. Jag är inte perfekt och kommer aldrig att vare sig bli det eller påstå det.

 

Varsågoda, 63 kilo fläskfärs anno 1965. Ibland måste man bjucka lite på sig själv.

 

Uppdaterat: jag har tydligen problem här inne. Sjukt dålig uppkoppling gör att jag inte kan felsöka men nu borde det i alla fall kunna gå att lämna kommentarer. Please försök, så att jag vet att åtminstone det funkar. Det där med att ni får upp virusvarning är under teknisk utredning…

 1. Vilken härlig film! Kommenterar sällan men jäklar vad jag gillar dig. Laddar för att beställa ljus till hösten o jag gör det från dig .

 2. 63 kg Mona ? Det är ingenting ? Om du nu väger det ?när jag vägt det ser jag helt utmärglad o för mager ut ( dessutom gammal ) du är fin som du är oavsett vikt !

  1. Tack, det var vad jag vägde senast jag stod på en våg. I och för sig några år sedan men jag gick ned 43 kg och har inte gått upp mer än 2-3 sedan op:en för 5 år sedan. Sjukt nöjd över att vara normalviktig. Inte smal, inte tjock, bara vanlig.

 3. Vad är det för virus varning?
  Jag har fått upp nån konstig ruta med virusvarning och annat konstigt i telefonen.
  Hela tiden nu dom sista dagarna. Är det det du menar? Är det nåt som kommer från din blogg?
  Har varit inne på din när den dykt upp ibland.
  Ska gå in och nollställa telefonen nu och se om det försvinner.

 4. Hej!

  Angående viruset, jag läser via min iPhone, har under varje gång (senaste dygnet) jag besökt din blogg fått upp ett meddelande om att jag vunnit en ny telefon. Rensar genast min historik och startar om telefonen, men då det är återkommande har jag varit rädd att något har hänt med min telefon. Är det så att det är fler som upptäckt detta? Felsöker problematiken och kommer in på olika forum där en av funderingarna är om det är fel på JavaScripten, om det har med annonserna på sidan att göra. Om det är andra som varit med om samma sak kanske ni vill svara här under?

  Ha en fin dag, vilken grym brud du är Mona!

  1. Precis det har jag fått upp också. Även andra meddelande från samma avsändare. Lite skönt att höra att det inte bara var min telefon.
   Man blir ju lite rädd.

 5. När jag går in via mobilens internet (eller vad det nu kallas men du fattar? !) så får jag nån virusvarning och ffa när jag vill läsa kommentarerna. Men näe jag som nu går in via Chrome på mobilen händer inte det!

 6. Åh jag fick också en pling att jag vunnit en ny mobil… trodde inte en sekund på det men sen kom det automatiskt en ny sida med ”sexiga tjejer” är inte lagd åt det hållet så inget för mig. Hoppas att virus försvinner. Surfa från dator inget problem bara via mobilen…. skumt.:) Hoppas att det hittar virus snabbt.
  Härligt med Italien.

  / Susanne

 7. Äkta klockrent kärringfläsk. Fint det. Eller som min darling brukar säga. Det är gött o ha nött mjukt o hålle fast i närä blåser. (småländska och betyder ungefär att det är bra att han har mig och att han tycker om mig som jag är)

 8. Hinner ju inte kolla filmen innan den där förbannade rutan dyker upp om att den söker uppdateringar å annat skit. Hoppas dom löser det snart,vill ju läsa din blogg! (Lyckades ju ialla fall kommentera innan det dök upp) Kram

 9. Å då är det inte bara min tfn som får upp konstiga rutor när jag är inne på bloggar. Skönt att veta att jag inte är ensam… Trodde att min tfn hade råkat ut för något mystiskt farligt kanske…. Hoppas att det löser sig och försvinner snart.

 10. Älskar dej och din blogg Du är bara bäst. Gillar att du bjuder på dej själv, är ärlig OCH lägger in FLERA inlägg om dagen. Kvittar vad dom handlar om, ALLTID roligt att läsa din blogg. Kram

 11. Älskar att du bjuder på dig! Jag har köpt bikini, har aldrig ägt någon ever… Fatta vilket stort steg det var för mig att sitta på stranden iklädd denna, fet som jag är. Men nu är jag så jävla gammal att folk får tycka vad de vill! Mobbad hela mitt liv för min vikt så du kan ju förstå hur långt in det satt.

 12. Ser ut som du verkligen är lycklig – grattis 🙂
  Men för att återgå till vikten – huvudet väger 3-4 kg och i ditt fall är det bara geniknölar

 13. För min del händer det varje gång jag klickar på en länk på fb. Oavsett om det är Monas blogg, DN eller Aftonbladet. 24nybro.se är samma sak…

 14. Hej där i solen o värmen.
  Jag halkade in på din blogg genom Mirkas ,läser din blogg varje dag nu.
  Gillar dig som tusan,du är för härlig när du bjuder på dig själv hela tiden och väldigt rolig.
  Kör på i samma stil.

  1. Nämen v a r m t välkommen, jag är Mirkas ”51-åriga kompis”, hehe! Kul att du läser henne, en av ytterst få s k storbloggare med fötterna på jorden…=)

 15. Hejigen . Jag gillar Mirka också.Har följt henne sen Familjen Annorlunda gick på tv,o jag gillar henne väldigt mycket med.
  Bryr mig inte om vilka beslut familjer tar,det är deras ensak,men jag jag gillar att läsa om era liv.
  Kör på nu så jag får min dagliga dos av glädje o skratt.
  Kram från en Värmländska

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..