Får man lov att älska livet just nu

Tänk om man kunde lämna all skit hemma och stanna här för evigt. Vi bor på ett riktigt slott, äter och dricker gudomligt och lever här och nu. 


Det är bara 25-åringen, mor, styvfar och bror med barn som saknas mig.❤️

  1. Lustigt att du frågar, han ringde maken för en minut sen. Efter drygt 100.000 i advokatkostnader har nu rätten gått med på båda barnens önskan om att få bo hos honom. Skatan har dock överklagat. Jag har, efter att ha sett henne på en av förhandlingarna, rekommenderat min bror att han ska begära ett drogtest på henne. Från att ha varit världens skötsammaste hänger hon nu med väldigt konstiga människor. När jag träffade på henne i tingsrätten verkade hon hög som ett höghus. Det tyckte vi allihopa som såg henne. Märkligt hur någon så genuint bra mamma och trevlig människa kan få genomgå en sån förändring. Hon lever bara för att festa och röka.

 1. Oj Mona ! Tråkit o höra ! Kan du blogga om det ? Inte detaljer dock ! Men du skriver o får fram bra fakta ! Önskar er fortsatt trevligt firande !

  1. Nä, det är bara sorgen över vad exmaken har gjort med 25-åringen. Kommer liksom aldrig över det, även om det gör sig påmint i attacker och inte varje timme..som i början.

 2. Det är klart att du ska älska livet 🙂 Det är ju sådana här dagar du ska passa på att tanka kärlek och energi, det får dig att överleva mindre bra dagar 🙂 Älska på så mycket du bara kan <3

 3. Du har lämnat ut ”allt” i bloggen. Du pratar om det, du får gensvar.
  Du går framåt.
  De lärde säger att kris är utveckling. Det finns en sanning i de orden.
  Kram.

 4. Vet precis hur det känns när allt stämmer
  Och man trivs och är lycklig,man vill dela allt med dem man älskar! Underbar känsla..
  Jag lever i Italien sen 35 år ,Sicilien är fantastiskt och maten är nog det bästa!!! Njut min vän,du är värd varjebtimme av lycka min vän
  Kramar!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..