Älskling, jag tänkte köpa en kylskåpsmagnet

Herregud. Lektion 1 A i bad taste.

IMG_5303

 

Eller har jag blivit totalt humorfri`

  1. Är ju en del av den mest välkända skulpturen i Florens. Så på så sätt är det väl inte så konstigt att den magneten finns där. Så det är ju inte BARA en snopp! 🙂 så lite humorfri så får jag säga! 🙂

  2. Inte för att va sån, men ditt gamla badrum matchade väl dessa utmärkt..? 😉
    Ett tips med gatumusikanter är att önska låtar tills de tröttnar. Om de nu ändå står där en massa så kan ni ju önska avancerade bitar tills musikantens eventuella okunskaper blottats tillräckligt. Då brukar de gå.

  3. Nä men fy vilken osmaklig magnet och då får den vara hur välkänd skulptur som helst, men nääää. Och hade det varit en snippa hade jag tyckt likadant. Könsorgan göre sig icke besvär på mitt kylskåp.
    Men det hade säkert varit en smart affärsidè för någon som vill starta en ny bantningsmetod, för inte skulle jag bli sugen på att öppna kylskåpet för att äta, med ett könsorgan sittandes där, bläää =/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..