Möjligen sen på bollen

Reklam

70780187-origpic-c00ab8

När jag var i Skåne för ett par veckor sedan fick jag syn på såna här i en butik. Minibrandsläckare. Godkända. Jag blev eld och lågor … ehum, tänkte jag skriva, men jag blev faktiskt det. Mailade leverantören och har nu bestämt mig för att sälja dom. Jag har ingen brandsläckare hemma men de här behöver man ju inte skämmas för, de kan hänga/stå framme som en snygg inredningsdetalj. Funkar bra i båten, i bilen och på landstället också.

 

De kostar mellan 799-1995 kr. Om jag säljer bra kommer jag designa egna. Och hur coolt vore det inte om jag kunde sälja in det här på företag och låta dom ha sin logga på? Det är ca 3 veckors leveranstid på dom och HÄR hittar ni dom!

70780151-origpic-5396cd
70780179-origpic-76a3cb
70780171-origpic-9bb06c
70780161-origpic-ba0825
70780153-origpic-9f2262

 

 1. Eh, det finns en anledning till att brandsläckare ser ut som de gör och att de skall vara röda. Det är otroligt korkat att ha något annat än röd då det är så alla blir lärda att en brandsläckare skall se ut. På industrier och på offentliga platser är endast röda godkända. Till och med mina barn som är bara 5 och 7år kom och förklarade att en brandsläckare skall vara röd.

  Må vara att de är fula, men den fula färgen kan rädda liv!

  1. Mjna…håller med dig lite men jag kommer ha min i köket och det är mest troligt jag som kommer bruka den vid behov. Maken påminde mig idag om att vi har en stor på källarplanet…som är dags att underhålla. Har kompisar som har båt och kommer införskaffa en sån här. De har vuxna barn och behöver därför inte tänka på vad som är inlärt sedan barnsben!

  2. Men fungerar inte brandsläckaren som 12-åringen kom hem med, som han vann på ett lotteri på en fotbollscup, då den är svart?
   Jag undrar på riktigt.

 2. Så länge den är på typ sex kg så är det bra, de små tar slut innan man i stress och panik hinner sikta rätt /Med vänlig hälsning brandmannadottern

 3. Fina och kul. Men fungerar bara till husbehov i privata hem, då det finns bestämmelser om att på offentliga platser etc måste de vara standardiserat röda – detta för att man lätt ska hitta och veta vad man ska leta efter om det börjar brinna. Hemma däremot, får de se ut som man själv vill – vi har en vit i vardagsrummet. Har för mig jag sett koppar- el mässingsfärgade hos Clas Ohlsson..

 4. Hur stora är de?
  Håller med Brandmannadottern att minimum 6kg.
  Men mycket snygga, jag har en silverfärgad som jag fick från jobbet (ett brandsäkerhetsföretag, såna julklappar fick man där ) Den är parkerad i hallen enligt våra instruktörers råd.

 5. Häftiga. Kanske skulle investera en, men det får dröja tills jag hamnat i det land jag förmodligen flyttar till … hoppas då att du fått designa dina.

 6. Måste också hålla med brandmannadottern. Är de inte på mer än 2kg är de mer eller miste värdelösa. Minst 6kg ska de vara på om man ska ha den i ett hem. Jag har två och brandfilt i köket såklart. Det finns också fina designade sådana samt snygga designade 6kg pulversläckare Mitt råd är bara att placera den nära där man är mest i huset. Inte gömma undan den i tvättstuga eller så och lär er använda den och brandfilten.
  MVH
  Soon to be brandingenjörskan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..