Friends on Fridays

Älskar när man har vänner som kommer när man som mest behöver det. I eftermiddags kom min trädgårdsmästarkompis ”K” med en jättekasse från Melanders Fisk i ena handen, och en kasse med champagne och vin i den andra handen. 

P1010321
”K” vill absolut inte vara med på bild och jag har lovat att aldrig visa hennes ansikte, men är är hon. En människa som trots en lång tids sjukskrivning pga utbrändhet ändå slösar sitt sköra hjärta på mig. 
P1010323
Medan jag målade naglarna …
P1010339
…och färgade håret, så fixade hon fredags-taco på hennes vis: 
IMG_4907
P1010344
Jag åt som aldrig förr medan talibanen fick en lektion i hur man äter hummer.
P1010348

Nisse låg intill och chillade. Lite senare på kvällen kom ”K”s sambo och maken hem.

 

Helgen kunde inte börjat på ett bättre sätt, tack ”K”!❤

LOADING..