Det här med att bli ladda cellerna med sol

IMG_4698
Älskar att man kan sitta ute och äta frukost varje dag nu när det äntligen är så fint väder här i Stockholm!

 

Igår åkte jag som vanligt in till kontoret och hjälpte till att packa ordrar i ett par timmar. Trots att det är semestertider så har vi att göra så att det räcker och blir över. Väldigt tacksam över det när man vet att kollegorna i branschen har det stentufft.

IMG_4711

Vid lunch checkade jag ut och åkte in till Malin på Wilmer Kaffebar för en avokadomacka.

IMG_4707
IMG_4710

Ni är några som har varit här och som inte har sett den på menyn. Högst upp till vänster ska en skylt om den hänga. Den tas bort på lunchen då den tar lite tid att göra och just vid lunch brukar det vara shitloads med människor där varför personalen inte hinner göra den. Efter lunch ska skylten upp igen men det händer att de glömmer. Malin hälsar att, även om ni inte ser skylten så går det bra att be om en sån smörgås. 

IMG_4706

Mätt och belåten åkte jag vidare på ett ärende. 

IMG_4712
Stockholm är fantastiskt vackert men det är inte alltid jag hinner uppmärksamma det, har huvudet fullt av en massa annat skit just nu. 
IMG_4714

En del av eftermiddagen tillbringade jag här men det ska jag berätta mer om i ett annat inlägg. En helt ny värld har öppnat sig för mig.

 

Idag fredag. I eftermiddag kommer min trädgårdsmästarkompis ”K” hit. Vi ska ha en champagne- och skaldjursbonanza.

  1. Vill bara säga att du är bäst! Din blogg är vad jag behöver nu när mitt liv är en aningen upp och ner. Du får mig alltid på gott humör med dina klanterier, din handyman till make eller nått annat roligt! Älskar att du bjuder på dig själv! ❤

  2. Väldigt nyfiken på den där avokadomackan,men då jag bor i Norge blir der lite långt att åka…kanske du kan beskriva den,så att man kan få prøva att laga den själv?Älskar avokado

  3. Idag var jag där igen, skylten om avokadomackan var uppe.. Vad kan gå fel då? Att de stänger 17 på fredagar och jag var där 16.40…

  4. Fasiken alltså, du lyckas verkligen hitta glajjor som passar din ansiktsform . Jävlar va snygga dessa är på dig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..