Lite sommarpiff

Inte reklam, fast det ändå blir reklam …

 

Minns ni när Depend kom ut med sitt gellack? Det det som det blev sånt rabalder om då det visade sig att en del fick svåra allergiska reaktioner. Det slutade med att de fick lägga ned försäljningen. Jag grät nästan eftersom jag knarkade dessa lack. Hatar att måla naglarna fint och så flagar de tre dagar senare.

 

Tidigt i våras messade jag Kicki, som är chefredaktör för DaisyBeauty-tidningen/sajten, och frågade henne om hon, som för övrigt vet ALLT om kosmetika/hudvård, visste något bra lack-märke. ”Lackryl” blev svaret. Jag googlade och hittade den HÄR sidan. Beställde hem ett gäng lack och provade. Det är alltså INTE samma innehåll som Depend hade, det här är dessutom granskad och godkänt av Läkemedelsverket. En viktig detalj för min del. Hur som. Lackryl var/är skitbra så jag är storkonsument av dom. 

IMG_4598

Säpo-frun är ju här och hon beklagade sig lite över sina tånaglar. Att det var dags att lacka. Jag sa då att hon skulle få prova mina Lackryl-lack. Passade extra bra nu eftersom jag beställt hem deras nya sommarfärger. Tjejerna som äger lackryl, Tanja och Tina, var dessutom med på DaisyBeautys pressresa till Rom som jag hade äran att få vara med på. På den resan fanns bara skönhetsbloggare och ett gäng skönhetsjournalister. Samtliga var överväldiga och jag, som har noll koll på makeup/skönhetsprodukter insåg att dom här tjejerna behöver lyftas fram. Jag älskar tjejer som har outstanding produkter och som ska kämpa mot alla stora och världskända märken. Nu är ju dom förvisso helt ensamma om den här produkten eftersom de själva har skapat den tillsammans med kemister, men never the less så är det stentufft att komma ut på den allmänna marknaden om man inte heter Loréal eller liknande. Jag får alltså inte en spänn för att jag skriver om Lackryl, utan gör det för att jag verkligen, verkligen, vill att de ska lyckas.

 

I alla fall. Säpo-frun blev imponerad. Väry. Det är möjligt att de flesta använder det här lacket på fingrarna, men jag tycker det funkar lika bra på fötterna. Om inte bättre eftersom där slits ju vanligt nagellack fortare.

IMG_4600
IMG_4602
IMG_4606

Säpo-frun är typen som alltid vill vara diskret av sig men den där nude-färgen var verkligen snygg!

 

Givetvis fixade jag fingrarna också. Många nya färger att välja emellan …

IMG_4599
IMG_4604

…. men jag fastnade till slut för den här. Supersnygg grå. 

IMG_4603
Nu har de dessutom kommit med ett överlack som gör att man får en matt färg. Jag testade bara tummen. Var inne på Lackryls hemsida och hittade en massa annat skojsigt men måste beställa och testa först innan jag skriver om det.

 1. Har alltid upplevt att lacket på tårna håller mycket bättre. Brukar bara behöva göras om när det vuxit ut medan det på fingrarna håller max någon dag, tänk så olika man kan vara 🙂

 2. Trevligt med lack. Det är min hobby, fast det kan ju inte du veta 🙂
  Men plis lägg några minuter på dina nagelband? Och sluta bit på dom 😉
  Kan tipsa om stämplar, konad. Går fort, är enkelt och blir jättesnyggt,

  1. från wish.com kan man dessutom beställa massor av konad liknande plattor för extremt liten peng. Såååå roligt och fint blir det.

  2. Har inte haft tid med det eftersom meckat mycket med annat här hemma. Har aldrig i hela mitt liv bitit på vare sig dom eller mina naglar!

 3. Alltså herregud! När jag bara såg sista bilden på Facebook så trodde jag att du fått missfärgade naglar av något (skit)lack. Haha där får man för att man inte kollar bloggen först .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..