”K”, min kära trädgårdsmästare där hemma i Stockholm:

IMG_4382
I want this nästa år. Shitloads. Please. Mest troligt den finaste blomma jag har sett.

 

Vad det nu är för sort ….

 1. Jag har den. Väldigt fin. Dock har jag varit dålig och inte kunnat sköta om den ordentligt. En jäkla tur att dem är tåliga. Bara att klippa bort vissna blommor så kommer den tillbaka igen. Kombinerade min med vita lobelior. Blev en snygg kontrast.

 2. Som flera andra redan har informerat om så är det där petunior, finns i massvis med färger och storlekar, en blomma som jag har tipsat dig om fler gånger än jag kan minnas. Kul att du upptäckt den på egen hand nu. 😉
  Charlotta

 3. Sååå vacker blomma. Någon som vet om den finns i lila också, skulle vara drömmen för mig att få blanda dom två i en blomlåda?

  1. …och K som svarade mig: ”Det är SÅ 2013!” Haha, det skiter jag i, hon äger halva min trädgård, den andra halvan är min så där kommer det finnas såna nästa sommar!

   1. Okay, kan man få papper på min äganderätt då eller?
    Du får gärna ha svarta petunior nästa år, så länge jag får plantera rätt grejer tillsammans med dem så det inte blir ” platt” i färgkombon. Du vet sånt jag kan och inte du
    Och det är du som får plocka vissna blommor på dem, deras ” doft” är inte så rolig tycker jag och så är de klibbiga, uäck!
    Puss på dig tant, ses snart

 4. Den där kan du så själv med frön från Impecta. Blir superfina blommor som står hela sommaren. Blanda med någon tex tagetes eller petunia i glad färg. Kontrasten är fantastisk.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..