Vlogg del 2 från roadtrippen till Skåne

Nu har ju talibanen lagt ned lite tid på att redigera inspelningarna från förra veckans tripp till Skåne så även om många av er tyckte det var anus med vlogg, så har jag lovat henne att publicera alla tre filmer.

 

Håll till godo, eller scrolla vidare!

 1. Hos mig funkar inte ljudet, å jag har lite svårt att läsa på lappar typiskt jag som ville få en rolig morgonstund innan sista 8 timmarna innan 4 veckor semester!

 2. Jag älskade vloggen, så trodde du drev när du skrev att folk tyckte det var anus. Blev tvungen att kolla kommentarerna i förra vloggen och undrar om det bara jag som har tid med en 6min film, har inte ens tänk tanken på att det skulle vara för lång! Dags att skaffa mig ett liv då kanske! Hehe

 3. ”Det här videoklippet innehöll tidigare ett upphovsrättsskyddat ljudspår. Efter en anmälan från upphovsrättsinnehavaren har ljudspåret tagits bort permanent.”
  https://www.youtube.com/watch?v=zEbimiGyDKQ#t=10

  Antar att det inte var Madonna som anmält dej…nyfiken på vad som spelades och vem som anmält…..
  Ja, ja Talibanen får välja musik som är tillåten, m.a.o…… eller be om lov…..eller skippa youtube-uppladdning.

  Väntar ivrigt på fortsättningen – gillar vlogar med dej! 😀

 4. Gillar också dina vloggar! Speciellt de som är kryddade med ljud 😉 hihi
  Men maken kanske önskar att det alltid är så där…. Bara munnen som rör sig, i övrigt helt tyst!
  Kram, have a nice day!

 5. Jag verkar vara ensam om att föredra blogg framför vlogg? Jag föredrar skrivna ord alla dar i veckan. Bloggen är min avkoppling, så långt bort från alla youtube-klipp som möjligt. Snälla skriv istället?

  1. Haha, nejdå, du är inte ensam! Men, jag kommer att vlogga då och då. Skriver så pass mycket så en vlogg här och där kommer inte att störa … tror jag. Du får scrolla förbi! Älskar också det skrivna ordet men får så många mail från läsare som vill att jag ska börja vlogga också..=)

 6. Följer inte vloggar som uppdateras hela tiden, däremot tycker jag om när de kommer då och då som ett komplement för att tex visa hur man pysslar/bakar något, som svar på en fråga där man vill utveckla och resonera lite kring svaret och text inte räcker till eller som en kort video av hur det ser ut där man är så man som läsare får mer känsla av det vackra/röran/hur plagget sitter osv

 7. Jag älskaaar dina vloggar!!! Du har en jättefin röst ,och älskar din ironi! Du bara måste fortsätta då och då med det!!

 8. Jättekul med en vlogg inimellan!! Du är så bra!! Och ge talibanen en riktig kram och beröm henne för hennes redigering!!

 9. Ack och ve! Inget ljud! Men jag ser ju att du skall peta på din kära taliban så det blir annat ljud. 🙂 Tycker din vlog var riktigt rolig och såg fram emot att se nästa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..