Pausmusik i Bregottfabriken

Reklam för kompisar

 

Det kommer inte upp något ljud till vloggen i förra inlägget beroende på att det är anmält pga upphovsrättsskyddat material. Talibanen måste redigera om det och det lär ta en stund eftersom skolungdomar tydligen m å s t e sova längre än till 7 på sommarlovet ..morr!

 

41463-0635bb49f8b34a0393dd208d965ce4ff

Under tiden kan ni roa er med att gå in på Pons-Carmens webbshop och se om ni hittar något på hennes rea. Sådana här sandaler finns ju överallt men det är få som vet att just Pons är originalet. För några år sen provade jag ett par på Sko-City och undrade varför alla sa att dom var så jefla sköna eftersom de var stenhårda.

41463-eca6e5e8ff484c26a58970ad4f01f4d2

Nåt år senare lärde jag känna Carmen och hon berättade att javisst, hela skobranschen har dessa sandaler, men skillnaden mellan dom (Marenas t ex) och Pons är att just Pons är äkta. Tillverkade i Spanien i superkvalitetsskinn. Mjuka och följsamma. 

41463-8414616510a04ecab6e59eb855201ce5

Jag lägger hellre några spänn extra på kvalitet och köper flera … som jag sen har i hundra år, eftersom jag inte bryr mig om vad som är mode eller inte. 

41463-11098c78155241b799769f0e5b515ad2
41463-cc338977fda44f73a51370a5ddf8f06d

Just dom här två glittriga ovan är det inte rea på men jag kan säga att de är mina absoluta favoriter och jag har a l d r i g fått så mycket komplimanger som när jag har just dom på mig.

 

In och se om du kan fynda HÄR!

 1. Min dotter googlade på hotell i Nice igår morse. Inga lediga rum så familjen for till Cannes, ungefär fyra mil därifrån.
  Jag är tacksam för de att var i Cannes och inte kvällstrosade och firade nationaldagen i Nice när terroristen kom.
  Jag förbannar och fördömer dessa terrorister som urskiljningslöst massmördar, gång på gång.
  Hur många är de? 100, tusen, miljoner … Överallt.
  Nu föröker jag fokusera om och förgylla dagen med dina Pons, äkta.
  Bling bling behövs i en sargad värld.
  Men håller de verkligen för en rejäl vandring eller jag snart mycket ont i fötterna av den tunna sulan?

  1. Jag blir så JÄVLA förbannad när jag läser om vad som sker var och varannan vecka och fattar inte vad vi ska göra för att få stopp på det. I min trånga hjärna så känns det som att det enda som kan få en ände på det hela är information och utbildning, men, vad hjälper det när det är religion som ligger till grund för deras åsikter. En religion som i sin grund inte är någon fara men som fanatiker utvecklar till något vedervärdigt. HUR kan de tycka att det här är rätt väg att gå? Jävla, jävla idioter.

   Brukar du få ont i fötterna efter en ”rejäl vandring” så ska du inte ha dom. Jag får det så därför har jag dom bara när jag jobbar, eller när jag ska bort till folk. Alltså inga man knatar runt i skogen med. Jag älskar dom för att de är så mjuka. Minns exakt känslan när jag stoppade fötterna i kopiorna på SkoCity: kanten vid öppningen var stenhård och den rev mot översidan av foten. När Carmen bad mig prova hennes nåt år senare så var jag inte särskilt sugen men hon stod på sig och ja, skillnaden är enorm. Pons är mycket mjukare i skinnet. Jag älskar dom och Calous skor.

 2. God morgon!
  Kan du säga på ett ungefär (eller ganska exakt eftersom du har några st ;-)) hur de är i storleken?

  Ha en fin dag o kommande helg!

  1. De är normala i storleken. Jag har 37 och har aldrig upplevt att de är för trånga, eller att de töjer sig. Tror, med betoning på tror, att jag har en normal 37-fotare. Önskar dig en härlig helg också! Själv är jag i Dalarna just nu!

 3. Tror inte att de säljs i min skostorlek (44-45). Sällan några damskor som gör det utom i särskilda butiker.I och för sig är de inte riktigt min stil heller men rea är alltid kul!

   1. Oj, nu blev jag riktigt imponerad.. Så ovan vid att det finns i min storlek 😉 Nej nu väntar resa till Skottland om två veckor så unna mig skor får jag göra en annan lön. Men tack för upplysningen Mona!

 4. Vad är skillnaden på Pons och Marenas? Upplever Marenas som också ett par kvalitets sandaler. Och inte alls hårda som jag vet att vissa kopior är. Du är en av mina favoritbloggerskor som jag följt i jag vet inte hur många år…..när var det du hade bara ögonen på framsidan? Du är så bra så fortsätt så. Kram Lena

 5. Hahaha, NÄR vaknar din taliban då?
  Min kan lätt sova till lunchtid om han får..herregud, dagens ungdom tar inte vara på tiden, är så trött på att få ”utbrott” ett par gånger i veckan..pust! helt utmattad..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..