Skjut aldrig upp saker

Jag skolkar mycket från jobbet just nu. Kör på halvfart. Skjuter upp saker och ting. Massor av saker och ting. Åker in några timmar på förmiddagen och hjälper till med packningen. Sen drar jag. Fort som f-n. 

IMG_4214
Men, som med allt annat kommer ju saker och ting alltid i fatt en så igår hade jag röva full med ärenden. Skulle dock ha åkt från jobbet kl 11.00 men maken har en tendens att se till att man ALDRIG kommer iväg i tid eftersom han vill att man bara ska ”fixa det där innan du drar”.

 

Är en snäll fru och börjar ärenderundan med att dra iväg till CityGross och köpa lunch åt maken. Orkar inte ta hissen upp till vårt våningsplan utan lämnar käket på brevlådan vid entrén och messar maken … ”help yourself”. Typ.

IMG_4228
Eftersom jag är sen börjar jag med lunch inne hos Malin på Wilmer Kaffebar. Som jag för övrigt hänger på 5 dagar i veckan då det har sjukt goda grejer. Kommer sitta här och skriva mycket under hösten. 
IMG_4217
Tar upp mobilen för att ta ett kort på oss. ”Le nu!” Jag har en sprillans ny Panasonic-kamera, med en hel del finesser, som inga andra kameror har, men jag måste gå en kamerakurs hos Panasonic eftersom min teflonhjärna inte fattade hälften av vad deras fotoexpert försökte lära mig på en kvart när jag hämtade kameran för ett par veckor sen. Ähum, var det veckans längsta mening månntro?
IMG_4218
Hur som. Visar bilden för Malin hon hon kissar på sig. Jag försöker lite till. 
IMG_4220
Jefla skitmobilkamera. 
IMG_4221
IMG_4229
Jag åt min vanliga lunch: sjukt god avokadomacka. Malin har tagit fram en ny smörgås som de ska börja sälja, Chevremacka. ”Kan du smaka på den och säga vad du tycker. Jag vill att du alternerar lite, annars kommer du se ut som en avokado snart!” Den var asgod! (Åk dit; Bergsgatan 30 på Kungsholmen. Runt hörnan från Stockholms Tingsrätt.)  
IMG_4216
Talibanen försöker hålla sig från socker och Malin säljer kalasgoda rawfoodbollar så hon hade gjort i ordning en påse med ett gäng, plus recept till talibanen.

 

Mitt i lunchen ringer maken och undrar om jag har glömt bort att de som renoverar vårt badrum där hemma, ska hämta fläkten. Vi har ju haft en vattenläcka och en fläkt har gått dygnet runt i ett par veckor. Ähum. Ja, det hade jag tokglömt. Rafsade ihop mina pinaler och kastade mig i bilen. Järnet hem, öppnade för killen och sen drog jag iväg in mot stan igen.

IMG_4231

Till revisorn. I värsta köerna. 

IMG_4232
IMG_4234
Lämnade pärm och hämtade pärmar. 
IMG_4237

In i bilen igen och körde ut till andra sidan stan, till Spånga. Vi har en kund där och jag skulle lämna varor. 

IMG_4240
Såg en lampa jag blev sugen på. Höll dock fingrarna i styr då jag tvingat mig själv att från och med nu komma på v a r prylarna ska stå, INNAN jag köper dom. Men fifan som det kliade i plånboken!
IMG_4245

Stod och pratade med kunderna ett tag innan jag insåg att jag hade bråttom. Järnet till Sundbyberg. Skulle köpa varsin ny laddsladd till mig, maken och talibanen. Är så jäkla trött på att alla certifierade Mac-sladdar slutar att fungera så nu skulle jag handla originalsladdar. Bara för att upptäcka en handskriven lapp om att de stänger 17.00 under sommaren.

IMG_4215
Whatthefuck! När jag ÄNTLIGEN fått häcken ur vagnen. Fifan så irro jag blev.
IMG_4243
Orkade inte laga mat så det blev thai. 
IMG_4250
IMG_4249
När jag var i Skåne köpte jag den här förvaringskorgsställningen i en butik. Tanken var att jag skall förvara mina ponchosar i dom, men när jag rullade ihop dom och stoppade ned dom i korgarna så stack de ut för mycket. De är för långa så det såg skitknasigt ut. Har ni någon bra idé på hur man kan förvara dom så att de fortfarande är lättillgängliga?

 

Igår fick jag för övrigt klart med en rolig grej jag ska göra den 24-25 juli. Då ska ni få vara med på ett hörn. Can’t wait to tell you!

 

Nu duscha och packa för nya Sverigeäventyr!

  1. Om du har väggyta i ditt dressingroom så kanske du skulle kunna köpa snygga vinställ och lägga ponchorna i? En poncho i varje vinflaskefack liksom? Det finns ju även vinställ som är som hyllor man ställer på golvet.

    1. Jamen jaaa, d e t var ju en bra idé. Måste bara få till det i vår hall eftersom jag är för lat för att gå en trappa upp. Hallen är nästa renoveringsprojekt…

  2. Skoskåp från Ikea såklart! lätttillgängligt, ordnat och puts väck när luckan är stängd. Har dessutom för mig att du redan har stående hemma i hallen som inte används?

  3. Men vik om dem till lagom längd människa!!
    Puss och kram och nyp i stjärten, tack för en mycket underhållande blogg! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..