När man faktiskt sjunger bättre än Carola och resten av allihop

Jag lade ut en 2-minuters film på Instagram igår och kan inte låta bli att lägga ut den här … med en fortsättning som jag aldrig visade där.

 

Amen helt ärligt och handen på hjärtat: när ni sitter i godan ro i bilen och hör en skitbra låt, h u r många av er kan låta bli att sjunga med? Typ nästan ingen. Men, HUR många av er som sitter där och sjunger sa*an, tror att ni sjunger dåligt? Noll % Annars ljuger ni och då kan ni glömma att tomten kommer med klappar i år.

Jag VET att jag är Guds gåva till sångindustrin. I alla fall när jag ha komp av rätt låt. Eller ja, fram till igår trodde jag det i alla fall.

 

… sen det här med att sjunga med så mycket inlevelse att man glömmer tid och rum … för att strax efter på riktigt tro att man är på väg till Sundsvall, well, så jefla korkade är vi nog få som är.

 

Häpp!

 1. Nej du jag vet att jag sjunger dåligt ändå sjunger jag i bilen. När mina barn var små
  Och jag sjöng för dom så sa dom alltid att jag skulle hämta pappa istället. Då var dom kanske 2-3 år

 2. Hahaha, du är en av dom roligaste jag vet 🙂 Jag sjunger varje morgon i bilen till jobbet. Morgonens viktigaste är att ha fyra -fem låtar på Spotify som speglar dagens humör. Sen kastar jag mig ut i trafiken Som tur är har jag bättre koll på vart jag ska, än vad du verkar ha, för jag hittar till Skanstull varje morgon

 3. Jag hörde för många år sedan att det finns två tillfällen när våra telingar skäms för oss. Det ena är när vi sjunger högt i bilen och de har en kompis med sig. Och det andra när de möter sin förälder ute och han/hon har mössa på sig. 🙂

 4. Vilken behaglig röst du har. Dessutom sjungwr du bättre än jag. Jag skulle ALDRIG få för mej att lägga upp på nätet om jag skulle sjunga högt.

  1. Tack, men jag är ju så förbannat allergisk mot ”vita cupcake”-bloggar där allt är så jäkla perfekt. Jag är inte bra på jättemycket, men jag är snäll som fan, skitrolig mellan varven och tycker det är roligare att visa den sidan … som är mer normal för de flesta, hehe!

   1. Nä det var bara sjungandet som jag inte kan tänka mej att göra offentligt. Annars är jag med i en alldeles underbar grupp där man kan visa upp sin vardagsröra och stök och där lägger jag upp bilder alltemellanåt

 5. Jodå, jag sjunger ofta och gärna med när jag kör bil, med hög volym på både radion och på mig själv. Men jag hoppas att det låter lite bättre än så, inte minst med tanke på att jag ska sjunga på ett bröllop på lördag. 😉
  Charlotta

 6. Men underbara du!!! Attans att du inte bor i den mörka småländska skogen hos mig. Vi skulle sjunga superbäst ihop.
  Att hitta i städer, går det utan gps? 😉

  Du förgyller min dag trots att jag inte känner dig.
  Mona! Mona! Mona!

 7. Hahaha, älskart! Jag sjunger självklart i bilen, hellre än bra 🙂 Min yngsta son förbjöd mig att sjunga hemma förut. Ändå har jag blivit övertalad att börja i en kör i höst, hur fasen det nu ska gå…

 8. Jag får bara sjunga i bilen när jag är ensam av nån anledning….
  Minns en gång när jag ylade med till ”The power of love” med Jennifer Rush.. När jag var klar hade jag tagit i så ini h-e att jag var alldeles yr i kolan. Det måste ha låtit underbart. Det var så att självaste statyn av Gås-Anders tappade stråken av pur glädje över en sån musikinsats…
  Mer sång åt folket! 😀

 9. Du är underbar, UNDERBAR, hör du det?! När jag sjunger i bilen så ”slår det igenom” ibland, alltså jag hör själv min falska röst över musiken, men inga problem, det är bara att höja musikvolymen o skråla vidare 🙂

 10. Haha, du är så störd…
  Kom att tänka på före detta kollega som körde mycket bil i jobbet, som var ansluten till nåt slags larm på grund av jobbets karaktär. Hon wailade loss till nån Whitney Houstonlåt, tyckte själv att det lät som att hon hade skivkontrakt runt hörnet, men när låten var slut så hördes ett fasligt ”hallåande” i hennes larmradio. Dom hade hört henne hela tiden och undrade om hon var i nöd på nåt vis 😀

 11. Just nu skrev jag en lång, mycket intelligent och läsvärd kommentar, som plötsligt bara försvann när jag pratade i mobilen. Så intelligent är jag inte, att jag fattar hur jag gör för att komma tillbaka till den.
  I alla fall, Mona, du sjunger ju bra, så bra att han sundsvallssångkörsledaren troligen hade hoppats på att du hamnat där, i Sundsvall alltså. Han Lönnå. Alla, ja ALLA körsångsledare menar att ALLA kan sjunga… mer eller mindre förmodar jag.
  När jag sjöng i skolans SÅNGKÖR för ungefär ettusentvåhundra år sen, sjöng min syrra, som gick i samma skola, i KÖRSÅNGEN! Det var skillnad det! Körsång var liksom lite förmer. Vi hade samma sångkörs/körsångsledare och varför det hette olika i olika grupper fattade jag aldrig. I alla fall, jag sjöng betydligt bättre än syrran! Det levde jag på i många år… Numer nynnar jag bara.
  Så klart jag gastat, sjungit, gapat, vrålat i bilen. Och betydligt bättre än de flesta proffsen tyckte jag då. Den låten jag ”sjöng” mest till var ”ängeln i rummet”… herregud alltså… tur det var såna där vajrar mellan motorvägsfilerna på vägen mellan hem och jobb då. Ja, jag älskar Eva Dahlgren, men vet i fan om jag inte sjöng bättre än hon gör. Eller, om jag ska vara ärlig, det är det inte många som gör.
  Sjung på Mona,, men håll samtidigt ett öga på vägskyltarna. Risk/chans för du hamnar hos Lönnå annars.

 12. Att du körde fel var ju ingen newsflash, hehe. Men reaktionen och ansiktsutrycket när du gör det var ju obetalbar, fasiken vad jag skrattade 😀 Simultanförmågan var inte på topp där Universum ;-D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..