Ni som missade vissa av färgerna på mina ponchosar

Reklam för mina egna produkter

 

Varje gång jag får hem varor som jag vet säljer skitbra, lägger jag alltid undan några stycken på mitt rum. ”Utifall att”-lagret. Det kan vara någon som fyller jämt, eller att jag lottar ut något etc.

 

Jag städade nyss på mitt rum och råkade då hitta min lilla hemliga gömma. Alltså inte mina privata utan nya. Har inga bra bilder så jag rotade fram några med mina egna. 

IMG_9854
FEDF14007 18-4232
IMG_9803

Ovan är min rosa som jag har pimpat med bling … alltså säljs den utan … och den är inte så stark rosa som det verkar utan rätt mild.

 

Om ni är snabba nu så finns det några Rosa, Royal, Jeans-blå, Stålgrå, Röda kvar .. utöver våra andra färger. Ovan var de som tog slut nästan på en gång. Butikspris 2495 kr, mitt egna pris, eftersom de är jag som köper in dom direkt: 1295 kr. Sjukt bra kvalitet!

 

HÄR hittar du dom och det är först till kvarn som gäller!

 1. Suktar fortfarande efter en Royal blue…. Men eftersom tv-fanstyget gick och dog så får man vackert köpa en ny… Alltså ingen poncho till mig i födelsedagspresent. Jag som hade planerat det så bra och lyckats hala in maken på idéen, i alla fall till hälften.

 2. Hej bor i Bjuv i Skåne . Har googlat upp affärer som säljer Lidby Living . Hittade en i Landskrona , nära och bra , åker dit och nej säljer inga väskor , bara kuddar.Nu är sambon uppe i Karlstad googlar upp affär och får dit sambon ( fasthantyckerjagharförmångaväskorochbehöverinteenendatill) samma säljer bara kuddarfår väl bli över nätet

  1. Sorry, de säljs i stort sett bara över nätet av en enda anledning: de är svindyra att tillverka vilket gör att butikerna måste ta skitmycket betalt för dom och då blir det ingen business eftersom slutkonsumenten, dvs ni, inte betalar så mycket för ett okänt märke…

 3. Hej Mona! Förlåt att jag tar upp det vidriga som hänt din dotter, ta bort min kommentar om du vill! Ville bara säga att jag lyssnade på Ångestpodden igår, det avsnitt där dottern är med. Jag kan absolut inte sätta mig in i vad du eller hon gått/går igenom… men FY F-N för den jäveln som gjort er så illa, mina tårar rann, försökte för en liten stund sätta mig in i hur JAG skulle känna om det var mitt barn som satt och berättade…tanken var så vidrig att jag slog bort den fortast möjligt, men det kan ju inte du och J göra 🙁 SÅ ledsen för er skull! Har du kunnat/orkat lyssna? Vet du varför de i podden säger ”J heter förstås något annat i verkligheten”, de använder ju hennes riktiga namn? Har hon Kenneth kvar?
  Bamsekram till en av de få bloggare jag aldrig tröttnar på…hur skulle man 🙂

  1. Jag har inte lyssnat på det för jag vet inte om jag pallar, även om mina vänner säger att det inte är någon fara. Jag väntar nog ett tag till. Varför de säger att hon inte heter det hon heter är för att det råkade gå ut reklam om att hon skulle vara med och prata om just övergrepp, mitt när förundersökningarna pågick och innan hennes pappa var inne på förhör. Johannas advokat var därför rädd för att programmet skulle kunna skada förundersökningen så tjejerna som har Ångestpodden tog bort hennes bild på deras instagram och sedan sa dom att hon heter något annat i verkligheten. Den här resan är långt ifrån över och just nu har hon en svacka. Tack för dina fina ord och du behöver verkligen inte be om ursäkt för att du pratar om det. Vi vill ut i skolor och prata om det här, men måste vänta tills hon är förbi det här svarta hålet.

   …och ja, Kenneth finns kvar men inte i bloggen…=)

 4. Kärring. Har beställt en jeansblå. INTE för att jag behöver fler ponchosar… har 5 redan… Men gissar att det inte går att leva lyckligt utan just en jeansblå… 😀

 5. Var kan man se dem i butik? Inte för att köpa utan för att klämma och känna innan ett ev köp hos dig. Finns de i Sthlm? Tycker de ser långa ut?

  1. De finns inte i butik eftersom de då skulle kosta 2495 …. De är gjorda i 12GG så dom är supermjuka!Och köper du så går det jättebra att returnera om du inte gillar den. Jag lovar att jag inte blir arg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..