Hur man fördriver tiden effektivt

IMG_4483
Först åker man till jobbet och hjälper till att packa ordrar i ett par timmar.
IMG_4071
Sen åker man in till kompis fik och äter en gooood lunch bestående av grillat surdegsbröd med avokado … och sallad. 
IMG_4079
Efter det byter man plats och sätter sig i skön soffa från 40-talet och halar upp datorn.
IMG_4125

… och njuter av de 12 minutrarna jag var i stort sett ensam på fiket. Det här är ett superpopulärt ställe och jag jätteglad för Malins skull. Att Wilmers går så bra.

IMG_4073
IMG_4126

.. och rätt var det är dyker det upp bloggläsare. Säg hej till Helene …. som är lika tekniskt duktig som jag … typ värdelös,haha! Här ska hon försöka ta en bild på oss.

IMG_4127

Till slut fick hon ropa på dottern för att få hjälp. Jag blir så himla glad när ni vill säga hej till mig. Då känner man sig inte så ensam bakom tangentbordet!

 

Efter den glada stunden jobbar man vidare och får shitloads gjort eftersom man inte blir störd av maken.

 

Ett par timmar senare sladdar man förbi LidbyLiving och hämtar ett par väskor som varit slut länge men som Malin äntligen fått in i lager. Jag ba’: ”le, you’re on canded camera!” Typ.

IMG_4129
Malins väskor är to die for. Visst, jag har hela klädrummet fullt av dyrväskor, men jeflar så mycket mer nytta jag har haft av dom här! (Som finns här!) Hon och maken Johan är i sitt hus på Mallis så det var Johans son Simon som fick hjälpa mig.

 

Jag tackade och bockade … och åkte vidare till Bromma Blocks.

IMG_4144

Där har Jula nyligen öppnat en butik och jag var på jakt efter ett tillfälligt sidobord till altanen. 

IMG_4146
Hittade ett snorbilligt för 99 pickadoller som fick följa med hem … i väntan på ett mosaikbord … som jag ännu inte hittat. Har fyra sådana här stolar och vill ha ett litet större bord. 
IMG_4068

Efter att jag satte upp bordet gick jag upp i mitt so called dressingroom. Herregud som det ser ut där nu. Måste göra en make over så snart som möjligt. 

IMG_4067
…och rensa innan hösten kommer igång.

 

Idag tisdag. Har ett viktigt möte 08.00 på ett café i stan, efter det jobba lite, sen är det dags för nya fransar. Eftersom jag inte orkar sminka mig är fransförlängning ett bra alternativ om man inte vill se ut som ett trött femtioplus-kadaver, vilket jag gör nu. Fick en chock när jag såg mig själv på filmen jag lade upp på Instagram härom kvällen.

 

Laters!

LOADING..