Den andra, och bättre sidan av journalistiken

Kicki Norman driver tidningen, och sajten, DaisyBeauty. Jag var med på en pressresa som DB anordnade i Rom för ett par månader sedan. Mycket givande och proffsigt anordnad.

 

Men, det var inte det jag skulle prata om. Kickis blogg är en av typ två som jag läser varje dag. Hon är nämligen en av få som verkligen vågar vara kritisk när det kommer till produkter … och annat, vilket är oerhört ovanligt i den bransch hon jobbar i. En journalist som alltid ser till att ha på fötterna innan hon sätter sig vid tangentbordet. Hon är också den som gått i bräschen för det här med bloggare och smygreklam, och har lärt mig mycket.

 

Kicki är dessutom sjukt jefla rolig och jag tycker väldigt mycket om henne.

 

Läste det här inlägget som ALLA borde ta del av … och klicka gärna på länken hon hänvisar till. Har du en blogg så SPRID informationen!

  1. Det finns inga genvägar när man vill gå ner i vikt. Min högst personliga åsikt är att det finns inga mirakelkurer. Jag tycker man ska vara försiktig med såna här preparat. Affärsidén med pyramidspelsliknande struktur gynnar en liten elit, men de längst ner får höra grovjobbet.

  2. Tycka vad man vill om pyramidförsäljningen, tupperwere är väl typ samma? Jag har ingen erfarenhet av varken de ena eller andra men däremot har jag provat produkter från Forever living och dom jag har provat är riktigt bra. Har dock aldrig druckit aloe Vera utan bara testat krämerna. Vi köper billiga varor och kläder från bla HM trots att vi vet att de som tillverkar varorna förmodligen inte har bra arbetsförhållanden. Vad jag menar är att de finns många företag som inte har rent mjöl i säcken som vi också borde dissa.

  3. Jag har själv använt aloen från Forever och min kassa mage blev väldigt mycket bättre. Dock tycker jag att det är överpris på produkterna.
    Att högsta chefen i Sverige inte vill ställa upp på intervju är suspekt men att hänga ut företaget för att Expressen högst ovetenskapligt låtit en person prova produkterna under en mycket kort period känns rätt taskigt…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..