När man hjälper sina vänner att bli av med grejer

Säpo-frun med familj ska sälja sitt hus. I dag. Det är tydligen få hus till salu i Limhamn. Väldigt få. Därför har mäklaren bestämt att de som vill komma på visningen måste anmäla sig. Igår var antalet uppe i över 100 st. Det kommer bli värsta budgivningen. Tur för Säpo-frun och resten av familjen eftersom de redan har köpt en lägenhet.

 

Ännu mer tur för mig att de säljer huset eftersom de inte kommer få med sig husets alla prylar. Jag fick därför med mig shitloads av grejer hem. 

IMG_3912

Bland annat ovan resväskor i läder. Dom köpte Säpo-frun i Kina för hundra år sedan. På den tiden jobbade hon på kryssningsfartyg och reste runt i hela världen. Men nu är dom mina och gissa om de är fyllda!

 

När jag satt på deras altan härom kvällen såg jag ett par ljuslyktor.

IMG_3909 (1)

”Dom där vill jag ha”.

 

”Aldrig i livet, de är på väg till tippen.”

 

”Nä, dom ska bo på min altan!”

 

”Asså, nä… !”

 

”Jo”. Sa jag att jag är envis som en gris…?

 

Hon gav sig, hehe …;

 

”Okej, men alltså, dom har ju blivit skitfula av väder och vind.”

 

”Jag vill ha dom ändå. Punkt.”

 

”Okej, men du får fan inte visa dom i bloggen!”

 

”Närå, jag lovar.”

LOADING..