Älska GeKås och mina läsare

Tidigt i fredags morse pussade vi Säpo-familjen hejdå och brände iväg till Karlshamn. 

IMG_3972
Man kan säga att bilen var proppad. Och man kan tro att jag snodde med mig halva trädgården men det är bara en gren trollhassel som ligger där. Bladen ska torka och lossna av sig själv innan grenen kommer in i huset här hemma. Den låg på marken nedanför bakluckan under natten eftersom jag inte packat färdigt. Givetjeflavis hann Nisse slå sin morgondrill på den innan jag hann stoppa honom. 
IMG_3973
IMG_3974
Nisse i sin låda. Givetvis bältad i sele när vi kör. Han brukar inte sitta så här inpackad. I min andra bil, som är mycket större, har vi en gallerbur men den får inte plats i den lilla bilen. Basattnivet.

 

Första anhalten var Karlsham. Närmare bestämt på McDonalds parkering.

Där väntade Anna, som var så snäll och köpt upp halva det spanska lagret av haremsbyxor åt mig när hon var där och jag kände mig som värsta knarkhandlaren som var där för att göra upp businessen!

Anna berättade att hon är rätt tillbakadragen av sig. Syns ogärna i bloggar, hehe. 
Kolla chocken när jag talar om för henne att jag kommer tvinga henne att hänga med på en bloggträff i början av oktober. ”Nja, jag är ganska blyg och …

 

”Glöm det, du ska med, end of discussion. Jag har b a r a astrevliga läsare så du kommer få skitkul!”

”Alltså, nä … jag vet inte..”

 

”A l l t s å, jo, du m å s t e följa med, jag kommer inte att ge mig!”

”Men jag är ganska envis när jag har bestämt mig!” sa Anna

”Well, jag är dessbättre envisare!” sa jag.

 

Vi kramades hejdå och jag talade om för talibanen att jag verkligen älskar mina läsare. För det gör jag.

Efter tre timmar var vi framme. Jag hade tokmissat att man måste ha intyg på att Nisse är frisk för att få nyttja hunddagiset, så det var bara att dela upp oss. Vi båda fick 1,5 timmar vardera och talibanen fick börja. Under tiden gick jag på långpromenad med Nisse och räknade minutrarna tills det var min tur.

Liksom förra sommaren lyckades jag tajma in det här men var noga med att smyga mellan hyllorna för att inte hamna i sikte.

Kolla, mina 30-krs trosor. Använder dom 365 dagar om året! Sjukt osexiga.

Varje år när jag är på GeKås tillbringar jag mest tid på lampavdelningen. Deras lampor är nämligen mycket billigare än övriga handelns fast de kommer från samma leverantör. Av förklarliga skäl. Var svårt sugen på den här till mitt dressingroom men insåg att jag måste måla om där innan jag köper piffet.

7512-750.p.1.modena

Köpte dock ett par av dom här. Behöver ytterligare fyra stycken men vågade inte köpa alla på en gång utifall de inte skulle bli snygga på väggen. Det blev det ….

Här är en annan ständigt återkommande vägg. Min man tillbringar ytterst lite tid i köket men när han väl gör det lyckas han alltid bränna sönder mina stekpannor.

… och det där med ”extremt slitstark non-stick” utgör inget hinder för klåparen. Jag köper ett par pannor om året och det spelar ingen roll om jag lägger 1000-1500 kr på ”den bästa på marknaden för privatpersoner”, han lyckas bränna sönder dom ändå!

Jag hann inte runt på alla avdelningar trots att jag halvsprang. Lyckades ändå fylla en hel vagn. I kön kom jag på att bilen redan var knökfull och blev då lite varm i pannan.

Men, jag har svart bälte i att packa efter år av monterpackning på våra mässor, så det gick. Till slut. 

IMG_4039
Somliga somnade efter en timme medan andra höll sig vakna med hjälp av BookBeat!
IMG_1390

Väl hemma blev jag väry överraskad när jag fick syn på vår trappa från uppfarten. Så här såg det ut innan jag drog. 

IMG_4052

Hur man ser till att det blir garanterat umgänge med hustrun liksom…

IMG_4051

En del av packningen. Väskorna var proppfulla och det gällde att få in dom, tömma rubbet, innan maken vaknade till liv inne på sofflocket. Det sprack direkt eftersom somliga, s o m l i g a, orutinerade grävde fram kvittot med ett ”pappa, kolla vad mycket grejer vi handlade!” när hon var två meter innanför dörren.

 

Jag väste i mungipan: ”du, rule number ONE; visa ALDRIG upp kvitton. För någon!”

 

Lyckligtvis var maken så komatiserad att han inte orkade reagera.

 

Jefla tur det.

 1. HAHAHA fi fasen vilket gapskratt jag fick när kära Talibanen visar kvittot för sin far!! Oj så svårt du kommer få när du måste ljuga bort hälften av alla inköp också. Någon gång lär han ju vakna ur sin chock liksom… Älskar verkligen på hur du bjuder på dig själv!!!

 2. Det är en ormhasselgren du fick med dig hem 😉 trollhassel busken har raka grenar nämligen.
  Älskar Ullared! Blir besök där om fyra veckor = nedräkning!

  1. På trädgårdsgymnasiet fick vi lära oss att grenen Mona släpat hem var trollhassel o min hjärna säger Corylus avellana contorta men när jag googlar så heter det ORMhassel så nu sitter jag o muttrar över min lärare som lärt oss fel :/

 3. Klart du ska med på kryssningen Anna. Jag tvekade precis som du. Dels av blygsel, dels på grund av att jag var rädd att folk skulle bemöta mig annorlunda för att jag är öppet transsexuell. Jag har ALDRIG haft så kul som under den resan. Monas läsare är störtsköna irl. Du kommer att få väldigt roligt och du kommer att få vänner för livet. Alla mina rädslor kom på skam och tack vare att jag vågade åka med den gången, helt på egen hand, så vågar jag idag så jäkla mycket mer. Du kommer inte ångra dig om du följer med, det kan jag lova dig.

 4. Det är ju uppenbart att barn föds ärliga och att vi vuxna lär dom att ljuga. Skrattade så gott idag när vi åkte bil och barnet som sitter bakom passagerarsätet ser hastighetsskylten på 70 , samt hastighetsmätaren och utbrister ”Men pappa du kör 80, för fort”. Maken svarar ”Jamen nämen” och saktar ner till 70.
  Sen ger jag maken scenariot av att polisen stoppar honom för speeding och han nekar och påstår att han följt hastighetsbegränsningen, varpå barnet utbrister från baksätet ”Nä, pappa, DU körde för fort, DU körde 80”
  Maken sa genast att barnet hädanefter får sitta bakom honom i bilen, så han inte ser hastighetsmätaren;-D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..