Byta glasögon?

För ett tag sedan köpte Säpo-frun nya glasögon. Inga konstigheter. Om det inte vore för att hon råkade sätta på sig ett par RayBan-solglasögon samtidigt som hon provade vanliga bågar.

 

Hon bestämmer sig för en båge med vanliga glas, betalar och går därifrån men har svårt att släppa solglasögonen. Hon går därför tillbaka och säger att hon nog behöver dom också. Sekunden senare får hon en idé. Hon undrar om man möjligen kan göra om solglasögonen till slipade glas. Alltså inte slipade solglas. ”Inga problem!” och således var det en väry happy Säpo-fru som några veckor senare kunde kvittera ut två par glasögon.

 

När jag kom ned hit i måndags hade hon på sig RayBan-glajjorna. Jag gillar inte RayBan och har aldrig gjort det. Inte min stil. Ser förjeflig ut i dom.

 

Härom dagen provade jag dom och … ähum … var tvungen att ändra mig. Tror jag. Dom ä r snygga. 

IMG_3878

Eller, vad säger ni?

IMG_3880

Som av en händelse var det Synoptik hon köpt dom på. 

IMG_3885

Och som av en händelse är jag deras ambassadör i sociala medier. Tror att jag kanske ska ringa ett samtal på måndag. Är lite småsugen.

 

Bra eller anus?

 

… om jag passar i dom alltså.

LOADING..