När dagarna går för fort

Det är förvisso inte så att man jobbar som en gnu men sweet Lord vad fort dagarna går. Gårdagen började som vanligt med ett par timmars jobb framför datorn hemma i soffan. Sen långprommis med Nisse och så i väg till jobbet. Det kommer shitloads med beställningar på handdukarna som vi har superrea på (halva priset på skitbra kvalitetshanddukar). De kommer från Reunion Home och Maria, som äger det, drog iväg till Marocko igår på inköpsresa. Hon hann packa ett gäng lådor till oss men ni som inte får paket i dagarna, kommer dessvärre få vänta i två veckor. Trodde aldrig att anstormningen skulle bli så stor. Har därför bett Maria att ALLA handdukar hon har kvar i lager ska gå till oss. HÄR kan du beställa. Jättekul att så många av er beställer fler när ni sett kvaliteten!

IMG_3237

Efter några timmars packning smet jag från jobbet. Åkte in till SysterLycklig. Tina, den ena syrran och den som jag från början blev kompis med, är på semester men lika trevliga syrran Anna var där. Jag är en sucker för Missoni och behövde köpa hem lite handdukar till vårt ena badrum … som håller på att totalrenoveras. Mer om det inköpet senare. Dock dreglar jag varje gång när jag går förbi butikens hyllor med porslin. 

IMG_3244
IMG_3245
IMG_3247
IMG_3246
Hade jag fler köksskåp skulle jag köpa massor av det här. Lätt. 
IMG_3257

Åkte vidare till Systembolaget för lite inköp. Sånt som alltid är bra att ha hemma.

 

Järnet hem och hämta talibanen sen åkte hela familjen iväg till god vän som fyllde 50. Hans hustru hade bl a ordnat bågskytte, vilket ingen av oss tidigare provat. 

IMG_3277
IMG_3276
IMG_3280
IMG_3292
Vi var ett femtontal närmast sörjande som hade skitkul!
IMG_3278
IMG_3114
IMG_3117
IMG_3108
Älska att jag och Katti, jubilarens fru, var grymma! Även om jag inte alltid träffade målet så träffade jag i alla fall någonstans på planschen!
IMG_3296
Efter en och en halv timme fick jag nog av alla mygg och satte mig som åskådare i stället. 
IMG_3299
Eftersom födelsedagsbarnet, med familj, åker till Kenya i veckan var det bara vi närmast sörjande som fick dela dagen.
IMG_3297
Efter bågskyttet åkte vi hem till herrskapet för god middag. 
IMG_3302
Katti passade på att färga linneduken.
IMG_3301
Har för övrigt aldrig sett en brandsläckare som fått en egen pallplats i ett hem.

 

Nu måste jag hasta i väg till jobbet och hjälpa till att packa handdukar. Jefla tur att jag hann plocka hem ett gäng innan anstormningen från er.

 

Sen ska jag leta efter hotell på Österlen som tillåter hundar. Tips?

LOADING..