Det här med soon to be tonåringar och teflonhjärnor …

… eller bristen på hjärnor ….

mavbild 2016-06-29 kl. 12.31.29

 1. Så där fungerar min man……
  Det är alltid lättare att fråga mej än kolla/googla/läsa själv.
  Hur ska jag liksom kunna veta vad som är på en annan tv-kanal, vart han lagt sin iPad eller vart grannen ska åka någonstans.

 2. Min 15-åring messade mig igår och frågade om jag tagit bilen till jobb. Man skulle ju kunna tänka sig att hon öppnat ytterdörren och tittat ut…

 3. Hört vid matbordet, hela familjen samlad, frågan ställd till mig: ”Ska pappa också med och handla?”. ”Du kan fråga honom själv, det är han som sitter brevid dig” ….

 4. Hallå /:-), jag är 47 (give or take more than a couple of years) och mailar o messar massor av gånger om dagen till min granne en trappa ner

 5. Men vad?
  Vem kommenterar sina nära och kära på detta sätt?
  Skaffa ett eget boende.
  Visst kan vara kul men hör med berörda först!
  Ernie

 6. Hahaha känner igen det där, dottern ringde mig på jobbet, hon var hemma och var på väg ner till källaren, där vi har stora frysen, och undrar ifall vi har korvbröd i frysen

 7. Så hög igenkänningsfaktor på den, dessutom hittar/ser dom inte grejerna om inte grejerna hoppar upp i deras famn. Blev så less en gång när ett av barnen öppnar kylskåpet och frågar om det finns leverpastej, jag satt i ett annat rum. Jag svarade ja och förklarade utförligt vart i kylskåpet det fanns, men fick till svar att det inte gick att hitta. Sa då att jag lagt en 500-lapp på leverpastejen och fick då ett snabbt svar efter 5 sekunder att det minsann inte alls låg en 500-lapp på den. Nää, svarade jag, men du hittade leverpastejen och jag slapp kliva upp. He he…

  1. Underbart, skall testa på maken nästa gång han öppnar kylan och säget: ”har vi inget smör?”
   Jag brukade säga till mina tonåringar ”vissla så kanske det rör på sig”.
   Är rätt skönt att bara ha ”ett barn” kvar hemma att fostra, dvs maken.

  2. Ha ha ha! Underbart! Det ska jag testa nästa gång dottern står där och tittar i kylskåpet och inte hittar det hon söker (och som oftast ligger rakt framför näsan på henne)!

 8. Fniss…… Fast här var nästan alla kommentarer roligare än inlägget…… 🙂

  Fast fråga är om minte maken slår allt. Ringde mig I US och frågade om vad som fans I kylen. Hade inte varit hemma på 4 veckor….. Och nope, man kan inte sälja uppslagsverket för att jag flyttade in.

 9. Oj vad skönt att man inte är ensam om detta ”problem”!!
  Har en dotter på snart 16 år som är helt otrolig på att både sms:a mig och fråga saker som hon lätt kan kolla själv och dessutom 10 gånger snabbare.
  Min make är inte så dålig han heller! Härom dagen frågade han mig vad det var för datum på lördag!! Öhh, kolla i almanackan kanske, som hänger på väggen!
  Ibland undrar man hur 17 dom skulle klara sig om det hände mig något och jag inte var hemma på t ex en vecka OCH inte heller nårbar på mobilen!
  Men då kanske dom skärpte till sig lite, ha ha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..