Det här med att ha hund

Jag vet att jag säkerligen gör många misstag som förstagångshundägare och jag lyssnar alltid på råd från visa och erfarna människor. Dock är det så att Nisse är jefligt bestämd med vissa saker.

 

Som det här med regn. Han HATAR regn. Och ja, han har en regnjacka men det hjälper fan inte. Han står hellre med benen i kors en hel dag, än går ut i regnet. Jag har lyssnat på tips såsom att jag ska bära honom en bit bort från huset, och där sätta ned honom. ”Då är det inga problem.”

 

Jamentjena. Eat my shit, säger jag. Han tokvägrar.

 

I söndags kom jag på lösningen.  

IMG_2942
Paraflax! Han var väldigt misstänksam samtidigt som han insåg att han inte blev blöt medan vi gick.
IMG_2944

Väry strange.

IMG_2947
IMG_2949
Något lycklig. Han stod säkert i en hel minut och kissade samtidigt som han undrade vad det var för stort vitt tak jag höll över honom.

 

Sa jag att jag är lösningsorienterad, hehe?!

LOADING..