Nu kommer dom!

Reklam

 

Ponchosarna packas för fullt. Ni som ännu inte har fått får i veckan som kommer!  Har problem med den Olivfärgade då vi inte fick så många som vi hade beställt. Två av er kommer därför bli utan så jag kommer maila och fråga om ni kan tänka er någon annan färg. =(

FEDF14007 18-4232
IMG_9798
IMG_9751
FEDF14007 CB-914 Crimson
FEDF14007 CB-922 Oatmeal
FEDF14007 CB-906 LT Pink

Jag har ett gäng över så vill ni ha en riktigt fin cashmereponcho av superkvalitet (12GG) för ett kanonpris, gå in HÄR! Butikspris 2495 kr, mitt pris 1295 pickadoller så det är först till kvarn som gäller!

 

Sjukt kul att ni är så många som har beställt flera efter första vändan. Det visar ju bara att ni är nöjda med kvaliteten! Just nu håller jag på att ta fram produkter i cashmere inför hösten/vintern, så har ni några önskemål är ni välkomna med dom!

  1. Det funkar men är skitsvårt i den bemärkelsen att det blir många returer då folk tror att de beställer rätt storlek…Mycket svårare att sälja. Tyvärr..

   1. Fast nu fanns ingen rosa alls! Beställer en grå, men om det fiiiins rosa tar jag gärna en sån istället!
    Puss!

  1. I hear you. Har dock svårt att få dom att fatta. Vi har skickat prover fram och tillbaka så jag tror att jag måste åka dit senare i höst. Det jag gör nu är att jag har samlat på mig lite tröjor i helt andra material, som jag tycker är snygga, sen får dom ta fram dom i cashmere.

   1. Gött! Kan ibland känna mig lite ”trött” på just poncho- grejen men älskar samtidigt den där mysiga samt lite laid- back känslan dom ger Fixa m ärm så e jag på

 1. Då önskar jag att du tar in fuchsia igen:) Grämer mig fortfarande att jag missade den.. Får du en retur eller någon över av någon anledning så köper jag den mer än gärna.

  1. Ah, du menar aubergine? Tror att jag kanske, kanske, har en över. Kollar i morgon. Får du inget mail under dagen så påminn mig!

   Den är så GRYMT jävla snygg. Får jämt supermånga komplimanger när jag har den på mig!

 2. Ser fram emot att få min blå.

  Angående refiillkäring – du gör som du vill och du är skitsnygg! Skulle vilja få bort surrynkorna i mungiporna.

 3. Hej! Köpte en en vinröd förra gången – helt underbar! Men ser nu att den blivit lite ”noppig”, har du nått bra förslag på vad man kan göra åt det? :)))

  1. Halloj! Vad roligt att du är nöjd. Noppor kommer av två orsaker: den ena är att överskottet från produktionen ”kryper fram” och det försvinner lätt med en tät kam eller med fingrarna. Ju mer du använder den, desto snabbare försvinner detta överskott. Men, om du däremot använder t ex en handväska varje dag som skaver mot samma ställe, då kan noppor också uppstå.

 4. Åh vilken tur. Drar på 4 veckors semester om en vecka och hade mao missat leveransen annars.
  Dina ponchos är grymt fina och i utmärkt kvalitet. Kram

 5. Jag är fortfarande sur för att jag inte fick en grå el svart poncho som jag vann när du hade tävling, fick först en brandgul hemsk färg som jag ville byta mot en grå el svart men fick en i aubergine istället, nu ligger de bara i garderoben :/
  Verkar va en underbar kvalitet dock men färgen är inget för mig…

  1. Det förstår jag men det var ju också så att man fick önska färg och om den man önskade fanns i lager så var det inga problem! Du hade otur, tyvärr. När jag gått igenom lagret så får vi se om det går att ordna en annan färg. Annars får du sälja din, den var ju trots allt gratis!

  2. Hur kan du vara sur?! Helt ärligt, om inte reglerna för tävlingen passade dig kanske du inte skulle ha varit med utan lämnat din vinst till någon som verkligen ville vinna, oavsett färg.

   1. Just vad jag tänkte… Jag suktar efter en, färg spelar ingen roll alls. Hade varit överlycklig om jag vunnit….

  3. Skulle jättegärna vilja ha en, gärna en aubergine men har tyvärr inte råd. Jag hade varit överlycklig om jag hade vunnit en och då fått en gratis. Vill veta vad du skulle vilja sälja din aubergine för?

 6. Hej!
  En lite mindre och nättare variant av poncho skulle jag vääääry gärna vilja ha. Dvs en som täcker axlarna men son inte går ner över armbågarna. 🙂

 7. Jag har precis hämtat min blå poncho. ☺ Men är det samma tillverkare som sist? Den känns så annorlunda jämfört med den beige jag beställde förra gången?

  1. Exakt samma men den beiga var 14gg istället för 12gg., som vi har i alla andra. De gjorde fel och vi fick en exklusivare sändning av de beiga förra gången. De är dyrare men vi slapp betala extra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..