Viking Line och Universum

Ni är några här inne som har koll på vad jag och Viking Line planerade till hösten. De har under några år haft en Fashion- och Beauty-kryssning som varit väldigt uppskattad. För en tid sedan hörde eventchäääfen Gabriella av sig och frågade om vi skulle göra den tillsammans. Eh, har clowner röda näsor?! Självklart var jag på!

 

Vi träffades och pratade idéer för ett par veckor sen. Jag hade önskemål om att få med vissa saker och vi pratade vidare. Det slutade med att vi skjuter upp just den kryssningen. Jag behöver planera in lite grejer långt i förväg så att det blir en rolig kryssning för alla som vill hänga på. Göra något extra tänker jag.

IMG_2991

Igår åt jag lunch med Gabriella och Eleonora, Viking Lines informationschef (till höger). Henne har jag inte träffat förr och hon var supertrevlig. Vi bestämde att vi ska göra en liten grej med er i oktober. Ett begränsat antal platser. En skön kryssning där vi kan umgås och skratta knäskålarna ur led. Är ni på?

IMG_2995

Efter den roliga lunchen åkte jag in till Gamla Stan. Där är man ju aldrig som stockholmare och det var sjukt mycket turister så klart.

IMG_2998
Förstår att de blir fascinerade av alla smala gator och prång. Otroligt pittoreskt. Man skulle verkligen behöva vara turist i sin egen stad mellan varven. 
IMG_2999
I en tatuerarstudio satt 24-åringen och blev tatuerad. Stööön. Men, jag måste inse att jag inte längre kan bestämma över henne. Hon är vuxen nog att fatta sina egna beslut och det är bara för mig att gilla läget. Fast, jag kommer aldrig tycka att en heltatuerad arm är snyggt. ”Du är för gammal för att förstå mamma!”  Okejra, jag är väl det. 
IMG_3002

Suckade och pussade henne hejdå. Drog till favoritfiket för en andningspaus. 

IMG_3006

Bortsett från det goda kaffet och den svingoda avokadomackan så får jag ett inre lugn här. Det är en gammal kompis som äger det men hon var inte där. 

IMG_3018

När jag snabbladdat batterierna åkte jag ut till Snygg-Annika på Ekerö. Jag berättade för henne om mina Bering-ringar när jag var där tidigare i veckan och sa att jag tycker att hon ska börja sälja dom eftersom de är så himla snygga och i så tokbra kvalitet. Nu åkte jag tillbaka dit med alla mina ringar för att visa henne hur dom fungerar. Hon blev eld och lågor så jag mailade leverantören och berättade att de nu har en ny kund. Kolla förresten vilka fina pappersrosor man får när man handlar av henne. Dom gör hon själv.

 

Hem och förbi Gateau. Vi ska alldeles strax fira midsommar ute i Skärgården med 35 personer och vår uppgift är att ta med gott bröd. 

IMG_2987

Idag ska det regna. Hela dagen och kvällen. Är vi förvånade? Jag ska njuta av umgänget, skratta så att tårarna rinner och dricka shitloads med rosé.

 

Because I’m så jefla värd det.

 1. Glad Midsommar Monadu kan väl förvarna innan så man kan vara beredd att boka om det inte finns så många platserkram

 2. Jaaa va kul!!!! Snälla fixa så de blir första helgen i oktober för då kan jag nog komma!! Å kan kanske införliva mina tidigare ”löften” till dig Mona 🙂

 3. Haha Jag är med J på denna, är 5 år äldre än henne och har en likadan mamma som inte heller förstår sig på mina 20 (typ?) Tatueringar. Så jag är ju nyfiken på resultatet! 🙂

  1. Tror inte det har ett dugg med åldern att göra faktiskt.
   Har kollegor, killar mellan 19-32
   2 av 17 tycker tatuerade tjejer är snyggt
   Resten alltså 15 stycken tycker det är allt från njae..till osexigt.
   Så nej inte har det med ålder att göra.

 4. Hej finaste Mona!
  Nu är det storhelg och man får hoppas att de flesta har det bra.
  Tyvärr är det en helg med mycket sprit och fylla
  Som leder till övervåld och övergrepp.
  Jag lyssnar just nu på musik och kommer då att tänka på Michael Jackson
  Är det inte konstigt att man spelar hans musik?
  Nu i veckan har det kommit ut ytterligare material från hans hem, material med vanvård av djur och filmer med extremt övervåld med barn
  Han medverkar inte i dessa utan haft dem för att visa barn o på detta sätt skapa ett förtroende mellan dem……

  1. Satt p r e c i s och tänkte på samma sak. Om fylla och våld. Jul och midsommar är helger jag tänker mycket på barn och kvinnor som bli utsatta. Särskilt barn.

   Läste också om det där med Michael Jackson. OM det verkligen är sant så hoppas jag att han ruttnar i helvetet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..