Sorry, men jag kan inte låta bli

Reklam

 

Okej, ni som inte gillar att göra kap kan hoppa över det här och sorry för att jag kör två reklaminlägg samma dag. Maria, en kompis, som importerar handdukar av svinbra kvalitet, kommer sälja ut sitt lager i helgen på Österlen. Jag tänker att ni läsare som inte kan ta er dit, istället får förtur att handla här.

 

Alla handdukar till 50% och det är som sagt höjdarkvalitet. Har beställt ett gäng till mig själv så att jag hinner före er, hehe!

 

HÄR hittar ni dom!

34229374-origpic-78a3e2.jpg_0_0_100_100_300_473_85
34229970-origpic-10d99b.jpg_0_0_100_100_300_450_85
34244333-origpic-d2c8dc

SAMSUNG CSC

 1. Åh, VAR kommer de att finnas på Österlen?
  Och är det verkligen öppet midsommarhelgen? Vilka tider? Hittar ingen info på den länkade hemsidan.
  En gång skickade jag iväg min mamma på inköpstur av doftljus och keramik men hon hittade aldrig gården…
  Kram

 2. Det gör inget att du pepprar på med lite reklaminslag, it’s a small price to pay att ”utsättas” för reklam i utbyte mot din bloggs underhållningsvärde 🙂
  Jag köpte för övrigt sån där svart ansiktskletmask för ett tag sedan men vågade inte prova på mig själv utan lät lilla F-08 vara försökskanin.
  Vi kunde konstatera att masken (som det varnas för på förpackningen om man orkat läsa innan… ) mycket riktigt tar bort ansiktshår, hon pep, gnydde och svor då hon råkat applicera klet liite för nära både hårfäste och bryn.
  Jag kommer göra masken men iom att jag har mer eller mindre helskägg, små blonda osynliga fjun visserligen men ändå, så får jag väl bedöva mig med lite champagne innan jag drar bort masken.

  1. Fattar fan inte varför det där kommer upp ibland. Alltså att man ska godkänna utan att det finns en ruta för det. Det ligger hos webshopsleverantören. Prova att göra beställningen från en dator/iPad/mobil…alltså något annat än den du gjorde försöket på..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..