Så gammal men ändå inte särskilt mycket smartare

Himla tur att jag har med mig 8 par skor för en veckas semester.

IMG_2159
S ä r s k i l t när man inte bor på hotell utan i ett hus och lallar omkring hela dagarna i samma pjuck …

 

Mvh

Attjagaldriglärmig

  1. Grattis!

    Det där är nog ett problem jag inte skulle kunna råka ut för. Tror inte ens jag kan få ihop till åtta par skor här hemma… Men ändå

  2. Hahaha ja du Mona, det är svårt att lära oss gamla hundar å sitta som de säger, brukar göra likadant och väl på semestermålet ångrar jag på: varför tog jag jag med dessa och inte de andra som blev kvar hemma för???
    Njuut av sista kvällen nu och ta en slurk cava för oss,SKÅL!

  3. Men alla är ju typ platta sandaler?? Vi åker till Toscana om två veckor. Jag har planerat att ta med mig ett par platta sandaler, ett par med lite lägre kilklack, ett par med högre kilklack, ett par converse och ett par flip-flops. Sen ska jag ta med typ 15 klänningar och 50 handväskor. Vi bilar ju ner med den stora pickupen så det får plats.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..