Instagram?

Herregud, varför har jag bara 5000 tusen följare på instagram?! Nu går ni genast in där och följer mig. Please! Har precis lagt upp en videohälsning till er…

 1. Hej Mona! Läser din blogg så gott som varje dag sedan flera år, men kommenterar typ aldrig. Du kom upp idag när vi åt middag hemma. Vi fnissade gott åt historien när du står på en toa och ska släppa enbrakfis och håller isär skinkorna när någon öppnar dörren . Sjukt kul! (Jag vet, vi är inte helt normala , sitter och pratar fis och bajs vid middagsbordet ..)
  Ville ba berätta det, nu tar det väl sådär en tre år innan jag vågar kommentera igen

  1. HAHAHA, jag minns det där. Det var ju nån jävla dåre som lurade i mig att det inte hörs om man särar på skinkorna. ..eller hur! Kul att du vågade dug ur garderoben! Vi hörs om tre år igen!

   1. Men det låter ju som det bästa april-skämtet ever 😀
    Hur har jag kunnat missa det inlägget och hur hittar jag det? Måste ju få läsa och visa min make 🙂 Eller ännu bättre, se om jag kan lura i honom det så han oxå provar, HAHAHA.

  2. Lyssna på dagens avsnittet av Alex & Sigges pod. De första 10 minuterna. Men på riktigt….det är så kul…..om man har bajshumor.

 2. Jag har ingen smartphone så Instagram existerar inte för mig, men 5000 tusen följare är detsamma som 5 miljoner följare, och det är halva Sveriges befolkning. Borde du inte vara nöjd med det? :-p
  Charlotta

  1. Ingen aning, runt 70.000-90.000 i veckan tror jag. Dock alltid färre på sommaren. Sånt håller Tailsweep reda på. Alltså dom som sköter min blogg med mina samarbeten mellan olika företag. Ju större jag blir, desto bättre avtal får jag. Alltså, desto mer kan jag ta betalt. Det här året, tack vare att Tailsweep satsar hårt på mig (de har alla de största bloggarna i Sverige … och så moi) har jag ökat omsättningen med ca 30%. De har ett hundratal bloggare som de har hand om men en handfull av dessa, bland annat jag, har de exklusivitetskontrakt med. Det betyder att jag skrivit ett avtal om att mina samarbeten ska gå via dom. Har många företag som kontaktar mig direkt och då måste jag hänvisa dom att gå via Tailsweep, vilket jag mer än gärna gör. De är stora, och ägs av Bonnier. De är duktigare än jag på att deala till ett bra pris för ett samarbetsinlägg. Inga bloggare pratar om pengar för det är så jävla hyschhyschigt, och gör dom de så överdriver de flesta. Jag tjänar mellan 12.000-25.000 per inlägg, beroende på vad det handlar om. Är det flera inlägg för samma kund så gör man ett paketpris. Ibland, fast nu för tiden mycket sällan, kan jag gå ned till 10.000 kr för ett inlägg. Detta för att visa kunden att de ska satsa på mig då mina inlägg ger bra resultat för kunden. Utöver dessa samarbetsinlägg får jag intäkter från reklamen som rullar högst upp. Olika pengar för olika produkter. Idag kan jag leva på bloggen. Peppar, peppar, men det är tack vare er. Dock är jag sjukt, s j u k t, noga med att aldrig göra reklam för något jag inte kan stå för. Det måste vara bra produkter. Fick senast ett fett erbjudande om ett bantningsmedel, med grymma pengar, men jag tackade nej. Bantning är inte så aktuellt för mig så då sket jag i det. Kan ju inte prova något bara för att tjäna pengar om jag inte har för avsikt att vilja banta. Inte ens om det är världens bästa produkt.

   Att vara egen företagare är riskfyllt och går upp och ned, därför är jag extremt tacksam över den inkomstkälla bloggen har blivit. Och över er, så klart. Jag bloggar inte för pengarnas skull. Inte än och jag hoppas att jag aldrig kommer göra det. Tycker kommunikationen med er är det som är viktigast och det är också det som ger mig allra mest. I synnerhet de senaste två åren, som varit överjävliga.

   1. Enligt Tailsweeps Bloggtoppen så hade bloggen förra veckan knappt 19 000 unika besökare, men däremot nästan 125 000 sidvisningar. Du har med andra ord väldigt flitiga och trogna läsare. 🙂
    Charlotta

    1. Ah, se där ja. Vet inte vilket mätinstrument som avser vad. Tailsweep förklarade det där för mig en gång men jag fattar inte, eftersom jag inte är så intresserad. Det enda jag kom ihåg är att det är sidvisningar i en blogg som är viktigast. Varför vet jag inte. Det finns tydligen andra sidor som mäter bloggar också men TS’s är nog den som har de kriterier som räknas…

 3. eller så kan man vara glad och taksam för sina 5000 följare..

  det är väldigt mycket reklam här nu. och det blir så tråkigt.
  eller så är de jag som är tråkig. så kan de va.

  1. Klart jag är glad och tacksam. Alltid. Trodde du kände mig bättre än så! Japp, det blir mycket reklam. Periodvis. Måste tyvärr fortsätta vara så. Och det ä r okej att tröttna! Kram på dig!

 4. Jo det vet jag att du är. Ibland framkommer det inte bara.
  Jag fattar ang. Reklamen.. och jag läser rubrikerna på FB å läter sporadiskt.
  Men jag är i krokarna. Det vet du.

 5. Alla med yngre döttrar borde följa Assholesonline på Instagram. Skrämmande vilka sjuka dårar det finns, men ofta galet roliga svar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..