Det här med att ha en man som överraskar en …

Är det inte liiite märkligt att makens överraskningsresa för mig och talibanen hit ned till Spanien sammanfaller väry lägligt med att det är EM i fotboll och man kan ligga och fisa obehindrat i soffan, kolla fotboll dygnet runt … utan en gnällig kärring i närheten …?

 

Jag bara undrar …

 1. Hahaha sorry, men det var det första jag tänkte 😉

  Jag har följt dig i flera år nu Mona, typ sen den tiden du skrev din ålder med bokstäver ”fyrtiofyra” för att du tyckte det såg yngre ut 🙂 Jag är för övrigt lika gammal som dig men min åldersnoja har nog kommit lite senare, (typ när maken efter 31 år drog med en som var 18 år yngre ).
  Jag brukar aldrig kommentera men läser exakt varenda inlägg och gillar verkligen din mix av ämnen högt och lågt. Njut nu av din semester, den kan du behöva efter allt som varit!
  Kram på dig!

  PS. Dum fråga, men tankinin du tipsade om nyligen följer det med bikinibyxa eller är tankini bara överdelen?

  1. Nämen hoppsan, välkommen ut ur garderoben, älskar er garderobare! Skriver ju fortfarande helst siffror i bokstäver…och kommer göra det tills dom hittar ett botemedel mot åldrande eller gråa hår! Det var aslänge sedan jag införskaffade min tankini men då följde byxa med, vilket det borde göra nu också tycker jag! Tack för att du kommenterade A-L och don’t ever leave me, haha! Kram på dig också!

 2. Väntade just på den kommentaren!
  Tänkte just detta när du stack, men eh, det kan ju inte vara planerat 😉 haha
  Stackars make, hur han vänder sig har han rumpan bak

 3. Vi verkar vara ett gäng som tänkt på sammanträffandet ”EM + skicka iväg Mona”, hehe. Nåja, det är väl en win-win-situation?
  Njut i solen! Jag är inte alls avis, inte aaaaaaalls. MVH Stelfrusen

 4. Han är smart din man Frågan är om han är lika smidig och fixar dit städfirman ( INNAN du kommer hem typ dagen innan så det är fräscht!) att ha ett rent hus och framförallt skinande diskbänk som du kan hångla upp honom på när du kommer hem….#hinthint #visstläsermakenbloggen #annarsfallerhelakonceptet
  Kram från Solsidan där nu regnet börjat falla inför helgens regnoväder

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..