Quesada

Well, även om det inte går att få in det här lilla samhället i GPS:en så f i n n s det. 20 minuter från Alicantes flygplats. Vi bor mitt ibland värsta villorna i ett hus som en kompis till oss äger. 

DSC00979
DSC00980
IMG_2140
Enkel men funktionell inredning. 
IMG_2135
IMG_2136
Tre stora sovrum och plats för ett tio-tal personer. (En gäststuga på tomten.) Perfekta stället för en skön semester. Älskar att man har en privat pool. 
IMG_2154
Jag h a t a r att sola men eftersom jag är en fruktansvärd badkruka var jag tvungen att värma mig här i 3 minuter efter att ha fått frostskador i poolen. (Vet att några kommer fråga om tankinin, den har bygel och kommer härifrån.)
IMG_2171
Vill helst ha 30 grader varmt i vattnet men talibanen tjatade hål i skallen på mig så till slut var jag tvungen att hoppa i … fifan, trodde jag skulle dö.

 

I vår familj är det strängeligen förbjudet att putta någon i poolen men när vi kom ställde sig talibanen vid kanten och sa ”åhh, jag vill bada!” så då råkade jag kanske putta i henne … typ lite. 

IMG_2138

Som tur var skrattade hon och förlät mig.

IMG_2142
Det är o t r o l i g t varmt här. Igår kväll var vi på restaurang och jag frös. Talibanen stirrade på mig: ”mamma, hur kan du frysa, det är 26 grader!” Well, om det är över 30 på dagarna så är det inte så konstigt att man fryser nipplarna av sig när det är kväll.

  1. Alltså, jag är ju gammal så jag har haft en del badkläder genom åren men den här är den absolut bästa ever. SOM jag har använt den utan att tröttna en sekund. Älskar att den har bygel för mina tunga boppar..

   Men du, leopard ä r ju snyggt!

 1. Förstod nästan att det var Torrevieja-området ni skulle till.
  Vi har vår lägenhet i El Chaparral halvvägs in till Torrevieja.
  På fredagar är det marknad inne i stan i Torrevieja och på söndagar är det marknad inne i citronplantagen om ni kör mot Guardamar, ”Mercadillo Campo de Guardamar” om ni gillar marknader. Är ni ute efter shopping kan ni åka in mot Torrevieja och ta motorvägen N-322 söderut och åka till ”Centro commercial Zenia Boulevard” (kör av till höger i rondellen vid ”Villa Martin” och följ skyltarna till Zenia Boulevard) där det finns massor med affärer, restauranger och fik.
  Hälsa mitt fina Torrevieja, eftersom vi väntar vårt tredje pyre nu mitt i juli blev det ingen semester där i sommar, så vi får flänga dit på höstlovet istället.
  Ha det så himla skönt och stort grattis i efterskott!

 2. Men vilken mysig present!!! En semester. Väldigt påhittigt av din familj att skicka iväg dig lite grann, det behöver du ❤️ Vila, ät god mat och drick massa skumpa nu! Och baaaada kvinna!! Finns ju inget bättre!
  Kram / Therese

 3. Köpte den tankinin förra gången du tipsade och älskar’n! Tycker att alla borde handla utav Helen med den servicen hon erbjuder.

 4. Hej Mona,
  Var precis i samma ”by” för en månad sedan. Kan verkligen rekomendera en lokalt ställe att käka middag på. Väldigt enkelt till bra pris och gott käk,cavan smakade okey den med. Heter Harrys Bar lägg in adressen i gps:en och kör dit 🙂 Avda Costa Azul,03170 Rojales.
  Ha en fortsatt härlig semester.
  Mia

 5. haha jag älskar dina läsare! Spelar ingen roll om det var i nån liten by utanför Burundi du var i, du skulle få tips på sevärdheter/restauranger ändå, dom kan allt! Dom är överallt 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..