Don’t forget BookBeat

Reklam

 

Hörrni, jag tycker att det funkar så bra med BookBeat så jag fortsätter med att göra reklam för dom!

 

Just nu lyssnar jag på en bok som jag hade noll förväntningar på då ursprungsförfattaren Stieg Larsson är död: ”Det som inte dödar oss.” David Lagercrantz har skrivit den och jag trodde inte för en sekund att den skulle hålla samma kvalitet som de andra tre.

 

Jag.Kan.Inte.Sluta.Att.Lyssna.

IMG_2178

Gå in HÄR så får ni lyssna/läsa gratis under en hel månad. Inga konstiga regler. Bara säga tack och hej om ni nu inte vill fortsätta. Först när ni klickar på länken Lyssna fritt 2 veckor så ändras det till en månad. Just so you know!

 1. Tackar för erbjudandet. Testade redan första gången du gjorde reklam. Jag är fast för evigt. Jag har redan läst/lyssnat på 10 böcker. Den bästa har hittills varit En man som heter Ove. Som jag skrattade. Som jag grät. Den tar upp allt från homofobi till främlingskärlek, utanförskap och liv och död. Allt har den. Hittade inte Dregens självbio. Den hade jag velat läsa nu. Men kommer hitta något annat. Det bästa är att man kan läsa offline. Semestern kommer snart. Då kommer den gå dygnet runt. Kram

 2. Har inte visa el mastercard då är man körd på sånna här sidor tyvärr då man ska ha fortsättnings abonnemang. 🙁 Annars hade jag lätt vart med! Älskar ljudböcker men online är det ingen sida som stöder maestro kort..

  1. Jag undrar varför det är så. Verkar ju helkonstigt. Eller vänta förresten, Maestro får man väg bara när man är under 18? I så fall beror det på att du inte får ingå avtal om du inte är myndig.=)

  2. Ja har man det inte alls är det svårt. 🙁
   Men har man så vågar man pröva bookbeat. Jag valde att avsluta mitt abonnemang och det gick super smidigt och snabbt samt så fick jag lyssna månaden ut.

   Tyvärr är bookbeat för dyrt för mig när jag knappt hinner lyssna. (Bor i Finland så måste dessutom konvertera priset till euro+ betala växlingsavgift varje gång).

 3. Hej undrar hur länge ditt erbjudande gäller, har semester om några veckor och det hade varit bättre för mig att börja lyssna då.
  Tack för en bra blogg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..