När man får hjälpa naturen på traven lite

Reklam för mina egna grejer

Jag har glömt att berätta att vi fått in en jättesändning med TanCan, som jag dessutom kan fortsätta med kampanjpriset på 249 kr. Ni som ännu inte har testat: gör’t!

 

Svensktillverkad, inga konstiga kemikalier, man blir inte orange, alla, ALLA, tror att man varit utomlands. SJUKT bra och jag ser att ni som provat tycker det eftersom vi får sinnessjuka mängder med repeatordrar. Det om något är ett gott betyg. 

IMG_1988
Ni som ännu inte fått era beställningar: ni har dom på måndag! Vi har packat som dårar hela veckan. Eller ja, jag har inte varit lika delaktig eftersom jag har jobbskolkat.

 

HÄR hittar ni den. Och vi har också fyllt på lagret med shitloads av bajssprejer. Kom och köp … konserverad gröt!

 

Just det, ni som handlar TanCan m å s t e titta på min how-to-do-video:

 1. Hej Mona
  Jag har gjort en gbp precis som du, bästa beslutet ever!! MEN!! Efter min op så kan man ju säga som så här… Att göra nr 2 är en mardröm för min omgivning… Oavsett vad jag ätit, sånt som jag bör äta eller sånt som jag icke bör äta, så luktar det inte hallon precis!! Alltså det är något vedervärdigt!! Vilket i sin tur gjort att jag låter bli att äta på jobb för att slippa gå på toa där! Och som gbp opad är det ju ingen bra idé att inte äta på 8-10 timmar som du vet! Nu till frågan: HJÄLPER bajssprejen även på oss???

 2. En fråga om sprayen, jag som är naturligt jäkla blek. Har hund av mkt aktiv ras så är ute flera timmar om dagarna men får aldrig färg mer än ett par rosiga kinder. Om jag skulle köpa denna spray, hur brun skulle jag bli? Anpassar det sig efter ursprungsfärg så att säga? haha! Hade verkligen varit toppen att få testa på den där med att vara lite brun någon gång i livet iallafall – men vill ju inte att folk ska bli chockade och tro att liket (dvs jag) somnat i ett solarium.

  1. Japp, den anpassar sig efter grundfärgen! Köp och återkom till mig om resultatet! Viktigt är dock att du tittar på min video om hur man gör. Sök i sökrutan efter ”tancan” så kommer det upp…

 3. Mona det kanske är dags att även spreja lite på armarna. Ansiktet ser ut att ha varit på en lång solsemester men armarna har definitivt stannat i Sverige =)

 4. Jag testade TanCan förra sommaren och blev otroligt nöjd. Då sprayade jag mig i duschen i vårt gamla, fula badrum. Jag brydde mig således inte alls om det blev fläckar. I höstas renoverade vi badrummet och nu har vi ljusa väggmattor och jag vågar inte prova med risk för att få fula fläckar på väggarna. Tänkte därför höra om någon här har erfarenhet av att spraya sig i ljust badrum med matta på golv och väggar (tänker att matta och kakel suger åt sig färg i samma omfattning).

 5. Hej, köpte för ett par månader sen en Tan can, men vågade först prova för en vecka sen Var lite orolig för mina volymfransar och frågade om de klarade sig här i bloggen och det skulle de göra svarade du Mona – och de gjorde det! Hände ingenting med dessa, däremot en härlig hälsosam brun färg
  Jag vågade inte riktigt sova med den utan duschade efter bara 3h och det blev jättefint brunt iaf! Men så svart och ojämnt det är precis när man sprayat ser ju inte klok ut, men såååå värt det! Kram

  1. Åh vad glad jag blir av att du är nöjd. Det är ytterst få, kanske två-tre stycken, av hundratals läsare, som inte tycker om den. Jag har provat 8-10 stycken BUS som finns på marknaden men den här ÄR bäst! Just att det blir en så trovärdig färg, vilket ingen annan har…

 6. Har ej kollat How2Do -filmen ännu, men är det inte lite svårt att spraya sig själv om man t ex vill ha lite brunt på ryggen också? Antar att man behöver lite assistans , får fråga min lilla F-02 om hon vill hjälpa till (om jag vågar testa)

 7. När blir det kampanjpris på den ofärgade TanCan då? Undrar hon som inte kan ha den färgade varianten eftersom den färgar av sig på lakan och kuddar 🙂

 8. Hej Mona,
  Har hört så mkt bra om denna produkt och tänkte prova. Dock undrar jag om ni skeppar utomlands (till annat eu-land)?

 9. Och jag köpte en burk för ett bra tag sedan… Finns det ett bästa före datum på dem? Eller ska jag bara köra igång? Vet du?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..