När man får ställa sig i skamvrån

Ähum.

 

Skickade ett sms till K igår och tackade henne för att HON tänkt på mig och min 15-åriga bröllopsdag när somliga andra uppenbarligen sket i det.

 

Då kom det här:

Skärmavbild 2016-06-09 kl. 19.15.06

Eh. Jag gissar att jag måste plocka fram knäskydden och gottgöra maken en smula …. eller mycket.

 1. MUHAHAHAHAHAHAH!! Kommer det att räcka med att ta på knäskydden? Tror att du är i det läget att du nog måste ta ut löständerna också faktiskt!

  Have fun!

 2. Hihihi älskar dessa feltolkningar som vi tar för givet …hur korkade är vi inte ,varför skulle han inte skicka blommor!!!
  Spännande att se hur du fixar hans 15års dag
  Kram och trevlig helg
  /Lolo

  1. Ha ha, måste hålla med om det. Sååå passande kommentar för tillfället *skrattar så jag gråter*. Mona, förlåt, men jag hoppade bakom skämskudden när jag läste om ditt misstag :-/
   Nu ser jag fram emot alla inlägg du kommer göra under fotbolls-EM, som din make med all säkerhet kommer hålla sig vaken och titta på ;-D

 3. På tal om något HELT annat… Din bh-leverantör, hur hittar jag henne? Stått i provrum idag i flera timmar utan resultat… Vet inte ens min storlek. Letade efter både bh och bikini, och gav upp gråtandes 🙁 Känns märkligt att köpa på nätet men fixar inget annat efter dagens strapatser.

  Tack för en bra blogg! Läst i några år nu, första kommentaren tror jag 😉
  Kram från Skåne

 4. Gulle honom!! Men Du kan Du inte meddela om Jack-Jane ska ta in nya jackor? Nu när jag ÄNTLIGEN har råd o vill köpa! Jag har ett jobb o råd jabbadabbadoo! Tycker dom är sååååååååååååååå snygga!

 5. Det är lugnt Mona! Han kommer inte att se dig om du inte kombinerar raff-setet med svenska matchtröjan…..erbjud honom att vara matchvärdinna så kanske diskbänken poleras i pausvilan!

 6. Nämen vafaan. Tant Mona behöver äta någon Omega tjosan och en massa annat …
  Förstår ni att jag har skrattat i drygt ett dygn nu?!?
  Ingen fara skedd, jag behöver ett gott garv. Tack för det;)
  Fattar ni liksom vad vi har att göra med här?!? Hon brukar ju prata om att maken tappat kompassvattnet… Hon då?!?
  ( jaja, toapappersvasen ( huur stava?) ska jag råka tappa vid nästa besök, promise, ger tant en annan så vi med smak slipper ont i ögonen)
  Alla vi som hänger här älskar ju Mona, ( och tror jag älskar de som hänger här oxå) det kan vi va överrens om.
  Men när tant inte ens fattar att 15 röda rosor BORDE komma från mannen… I första hand, sen OM han tvärvägrar ta på sig ” skulden” så sonderar man vänkretsen. Näähäädå. Inte tant inte. Hon kör motströms, all the way.
  Förväntade mig, max, MAX, tack för att du styrde upp grejen typ, nä men då ska hon hooka upp sig med mig.
  Sorry Mona. Jag är lyckligt upptagen som du vet även om jag älskar de som spelar på andra planhalvor eller över alla. Over and out. / Kram K

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..