Skabbiga fötter?

REKLAM!

 

Well, det är ju inget nytt under solen att jag använder MayBeautys produkter och nu är det dags för er att få lite rabatt. Sommaren har precis börjat och då måste man ha fräscha fötter. Har försökt få maken att använda den här fotmasken men han är en tönt och vägrar. Han tycker att det är ”kärringgrejer”. Well, his lost!

IMG_1029

Gör rent fötterna (helst fotbad för bästa resultat) och stoppa in dom i varsin fotmaskpåse. Ska du knalla omkring så brukar jag sätta på strumpor ovanpå, men om man bara ska lata sig i soffan i två timmar så behövs inte det. 

IMG_1045
Jag var lite trött när jag gjorde det här och när det var en kvart kvar gick jag upp och borstade tänderna. Ville förbereda min iPad för film eftersom jag varje kväll ligger och och tittar på väry … ähum … intellektuella program såsom The Real Housewives of ….

 

Tänkte att jag bara skulle vila lite innan det var dags att skölja av mig fotmasken. Ehh, 7 timmar senare vaknade jag…

IMG_1388
Man kan säga att fötterna fick sig en rejäl omgång. För att inte tala om nagellacket!
IMG_1120
De var skrynkliga resten av dagen.

 

Den här masken funkar som så att efter ungefär en vecka börjar fötterna fjälla. Då åker all skit bort och efteråt har man världens mjukaste fötter. För mig tar det a l d r i g mindre än 10 dagar. Nu gick det på 5 dagar och trots att man rekommenderar ett fotbad varje kväll innan det börjar lossna, så trillade hela foten av. Eller njae, jag kanske överdriver en smula men ujuj så mycket död hud som försvann. Ä l s k a r för övrigt att dra loss hud!

IMG_1823
IMG_1824
Även fast man bara ska ha masken i en timme så tänker jag sova med den varje gång för nu fick jag bort ännu mer hud än jag brukar!

 

När man är färdigfjällad har man fötter som en bebis. Fjällar fortfarande och kan inte visa mer än så här, men ni ser ju skillnaden!

IMG_1826
Nu har jag givetvis ett kampanjerbjudande. Köp fotmasken 30% billigare! Rabattkoden monafoot, direktlänk till erbjudandet hittar ni  HÄR!

 

Senare i sommar kommer jag med ytterligare ett MayBeauty-erbjudande och d e t får ni inte missa. En produkt som jag själv tjatat om att få göra reklam för eftersom den är outstanding allt annat som finns på marknaden!

 1. Kan man visa sig ute bland folk i sandaler/öppna skor medans man fjällar? Vill ju inte skrämma slag på alla människor man möter….

  1. Alltså, du fjäller under foten och bara yttepytte ovanpå och just det försvinner på en gång. Men, jag sov ju med dom så jag fjällar som attan ovanpå också!

 2. Här dundrar det in smarriga bilder. Är det inte bajskorvar på Instagram till lunch så är det flagande fötter till eftermiddagsfikat…

 3. Testat en gång, och fjällningen var fruktansvärt traumatisk 🙂 eftersom det står tydligt på förpackningen (ähum) att man INTE skall dra bort frågorna så fick de trillar av. I strumporna! Otroligt äckligt .
  Och gjort för sig var fötterna fina efteråt, men efter 14 dagar var de värre än innan, som om medlet skyndar på ny hudbildning.

 4. Mona! Jag har provat denna en gång och blev besviken (jämför då med andra märken). Men nu vågar jag kanske på mig det igen, ”the Mona way”, sova sju timmar 🙂
  OBS Akta ovansidan av fötterna om du fick loss mkt hud där… jag brände mig rejält i solen förra sommaren, efter en fotmask alltså.
  Tack för att du är du, läser din blogg varje dag 🙂

  1. Haha, HEJ! Jag har i och för sig bara provat tre märken men går tillbaka till den här varje gång. Det enda jag retat mig på är att det alltid tar typ 10 dagar innan det händer något. Kompisar börjar fjälla efter 6-7 dagar, men inte jag..

   Tack för tipset om ovansidan, good to know!

 5. Oj, förlåt, mitt ”Hej” innan ”Mona!” försvann 🙁 Det lät lite för bryskt, så jag ville bara säga det!!

 6. Ingen tanke på vad det är som skyndar på celldelningen….?
  Jätteobehagligt tycker jag med kemikalier som gör så att man ömsar skinn…

 7. Går en gång i veckan på fotvård hos gubben. Han är välfostrad samt mycket duktig. Stans snyggaste fötter. Det är mina det.

 8. Men uuuurk vilka äckliga bilder, här satt man och fikade. Blööö! Fötter är vidriga, och speciellt skrynkelfötter. Men ska helt klart testa fotmasken!

 9. Har du inte testat fiskpeeling. Alltså små fiskar som äter upp den gamla huden på fötterna. Jag tyckte det lät jätteäckligt först och läskigt. Men oj vad skönt det var. Man fick babyfötter efteråt!!

 10. Det ser ut som det lossnar tjocka skinnbitar. Finns det risk att det lossnar så tjocka så det blir sår? Sugen på att testa men vill veta först att man inte river loss typ halva hälen och hur fungerar det mellan tårna där man har så tunn hud? Dessutom ännu en fråga, kan man använda den fastän man har leverfläckar på fötterna? (Nope, kan inte googla, för jag är en teknikidiot och allt jag googlar slutar i cancer, så tacksam för svar)

  1. Nejdå, det är tunn hud som lossnar. Konstig vinkel/ljus när jag fotar…

   Du behöver inte oroa dig för några av dina frågor. Du blir bara av med redan död hud!

 11. Kan inte låta bli och vara en tråkmaja och tänka på att May B. ALLTID kör 30% på sina erbjudanden … Smart affärstrick dock, tänk ut vad du vill att kunden ska betala, summa Y, och säg sen att det egentligen kostar X sek, men nu får du 30 % på det så då blir det summa Y. Och så tycker alla det låter såå förmånligt. Märkligt att inte fler ifrågasätter deras metoder, har använt deras produkter några ggr, och alltid fått ”30 % rabatt” via bloggar …

  1. Jag vet, men det är ju också frivilligt. Jag skulle aldrig använda produkterna om dom inte vore bra. De har ett hårserum som är bättre än alla andra jag har provat. Har använt det varje dag sedan i höstas. Ska göra ett reklaminlägg om den senare i sommar…30% … hehe!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..