Maken hävdar att jag påminner honom om något …

Sa jag att han numera sover i garaget …?!

IMG_1914
Harpegnathos_eyes

  1. Mona…alla annonser som lägger sig för texten så att det inte går att läsa. Jag läser oftast din blogg från mobilen och det finns ingenstans att kryssa bort dem efter ett tag. Har t.om svårigheter att skriva detta då cancerrehabfond Risken finatt folk tröttnar så kanske borde de v

  2. Tack för den nostalgitrippen! I tonåren hade en av mina bästa vänner och jag ett internt skämt om att vi liknade insekter i ett speciellt par solglasögon som hon hade. Det hade jag alldeles glömt bort, men det var roliga tider så det är ett trevligt minne att återstifta bekantskapen med. 🙂
    Charlotta

  3. Varför inte ha annons som sitter fadt längst upp under headern? Så är det bara att scrolla förbi.
    Du skrev att man sveper bort annonserna (förrutom rehabannonsen då) men den försvinner av sig själv efter ett par srk (fast irriterande ändå att de ligger över texten..) och svårt var det att skriva idag när man inte ser texten…

  4. Alltså den här jävla cancerrehabfonden är i vägen hela tiden och försvinner aldrig (för mig iaf). Jag förlorar fan förståndet snart!

  5. Nej, låt honom ligga kvar i sovrummet och så betèr du dig lika jobbigt som en fluga, dvs landa irriterande på minsta lilla kroppsdel som sticker ut utanför täcket ;-D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..