När man inser att man just vunnit på Lotto!

IMG_1827

 1. Nja.. dyrt och framförallt besvärligt känns det som, eller? Får man inte ännu mer ångest över trädgården och känna att nu MÅSTE jag ut å kratta, klippa buskar, hela tiden, så man får valuta för pengarna så att säga..?

 2. I min kommun har vi haft hämtning av trädgårdsavfall i åtminstone 10 år(det är så länge vi har bott i vårt hus). Vi betalar 700kr om året om jag minns rätt och då är det tömning varannan vecka mellan april-oktober. Kanonbra tycker jag!

 3. 😀 Du inser att de inte kommer samla ihop avfallet åt dig va? Du måste kratta ihop skiten, klippa ner pinnar, paketera det vackert, se till att det inte väger för mycket per kolli, bära ut till tomtgräns OCH ställa i ordning så det inte stör och står i vägen för grannarna. Dessutom måste du hålla koll på hämtningsdagar och icke-hämtningsdagar och samköra hämtningsdagarna med dina ”vara ute i trädgården och samla ihop allt avfall och paketera det i fina lagom lätta buntar så inte hämtaren inte får ont i ryggen”. Det är en fördel om ihopsamligsdagarna infaller dagen INNAN hämtning, annars blir det lätt lite jobbigt. 🙂

  Det känns väl lite som att vinna på lotto, sedan inse att vinsten är i Monopolpengar. Man ba’ men …. 🙂

 4. Finns några restriktioner? Typ vilken mängd trädgårdsavfall. Är det en soptunna man får att fylla?
  Då vi beskurit träd och häckarna har det krävts ett par vändor med stort släp. Det hade varit skönt att slippa köra själv.

   1. Vi har en soptunna i modell större. Tror den är på 370 l. Får plats en hel del, men ska man klippa ned en hel häck får man köra iväg en del själv, alt. fördela klippet över flera tömningar.

 5. Låter helt fantastiskt! Klart värt att slippa åka själv, enligt mig iallafall 🙂
  Återvinningsstationen i Bromma kan ju vara rätt knökad med folk!

 6. Vi har en stor grön tunna för trädgårdsavfall. Den följer med runt i trädgården när vi röjer. Sen ut till vägen var annan torsdag. Kostar oss ca 700 kr per år.

 7. Godmorgon 🙂 Va bra, det är ju trädgården man vill ha fin på sommaren!…… Måste bara säga: du Mona, Håkan var fantastisk, och innan du varit på en konsert med honom så förstår jag att du inte förstår, för det är där som man upplever hans storhet, texterna, det var magiskt att se honom, Sven-Bertil Taube, Gbg symfoniorkester, Miriam Bryant, publikens glädje, här var det ren glädje bland alla 70.000 som var där.

 8. Välkommen till 2000-talet Bromma 😉
  Det där har funnits i evigheter på andra orter. Och man behöver inte paketera och bära till grinden, utan man får hem en sån där stor plastsoptunna med hjul under som töms varannan vecka under säsongen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..