Spika den 7-8 oktober redan nu!

I veckan hade jag möte med Gabriella, eventchääfen på Viking Line. Sjukt bra fotograf … not..

IMG_1334
Vi ska hitta på något gemensamt nästa vår, MEN, hon frågade mig och jag ville vara med i ett av deras projekt i höst: deras Beauty & Fashion-weekend går av stapeln för 7:e gången och det är tydligen en höjdarresa!
chic3_1130x369
Man kommer kunna handla smink och kläder till taxfree-priser (25% billigare plus supererbjudanden), gå på föredrag och få finfina goodiebags från många leverantörer. Plus väry bra uppträdande!

 

Jag flaggar för det här redan nu eftersom jag vill att ni ska hänga på! Boka in datumet IDAG!

 

Och har du issues med att åka den typen av båt, skit i det för vi kommer ha sinnesjukt roligt och det kommer bara vara likasinnade på båten!

 1. Låter very trevligt kan inte bli något annat än trevligt med Dig och alla trevliga som hänger här. Är detta med någon herrgård och ev spa med Miirka inställt eller är det på planeringsstadiet ? Eftersom budgeten är begränsad så slår nog det högre för mig .

   1. Men nu missuppfattade du väl frågan? Jag fattar som att hon undrar om det ni pratade om förut Mirka o du är inställt eller på planeringsstadiet?

 2. Men vad tusan, jag ska tydligen föda barn dagen innan (för de kommer alltid på ankomstdag va? 😉 ) Nyförlöst och dan ska vi nog inte vanka runt på finlandsfärja, hur trevliga alla tanter än är!

  1. Johoda, det kan du visst! Å andra sidan, om du är förstföderska, så är oddsen för att bäbisen kommer den dagen typ noll så jag tycker att du ska gambla lite. Och skulle du föda på båten så kan vi hälsa en liten finlandssvensk välkommen till världen, hehe!

 3. Det låter ju kul… men det var det där med att ta sig till Sthlm och allt vad det innebär i kostnader…. Men jag ska fundera på det!

 4. Låter lockande. Ska kolla kalendern och maken. Skulle vara skoj att rasta de lurviga och få lite inspiration till skönhet. Bokar man själv eller via dig?

 5. Mm, var ni tvungna att ta helgen när jag är ute på säsongens sista mc-tur med tillhörande tältning i Eskilstunatrakten…

 6. Hej Mona,
  Var på vikingline hemsida och höstresan är inställd. Kommer du ha något annat istället?
  Hälsningar
  Paulie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..