När man glömmer en smyckestävling!

Ujuj, förlåt mig. Tokglömt tävlingen om Smyckes-Helena! Ni var mååånga som ville ha dessa fantastiska smycken så det var svårt att välja men segrande blir;

 

Louise Holmqvist som vinner det här:

IMG_1197

Maria Skiddi som vinner det här:

IMG_1198
För rätt svar var rosa, grönt, rött och vitt.
IMG_1188

IMG_1189
IMG_1187
IMG_1192
IMG_1170
IMG_1181
IMG_1172
Mina halsband är dock finast av ALLT Helena har, hehe!
IMG_1174

GRATTIS tjejer och f’låt för att det dröjde. Skickar på måndag!

  1. Ha ha läste en kommentar i förra inlägget att vinnarna kommer snart , då tänkte jag att du glömt det Kom att tänka på när du snurrade till det med ullaredsresan och gav det till en vännina . Sen ringer någon och frågar när hon ska få sin biljett som hon vunnit

  2. Hopp å skutt på onda benen! Yiiiiiehooo! Så kul -(minns ännu löparen som jag vann på ett lotteri 1978 på sjukhemmet jag jobbade i Katrineholm!) Jag skickar foto med det fina halsbandet på mig då det kommit!!

    Tjolahopp!
    Hälsningar för dagen- fru Fortuna Viktualia Vinstdotter (8-D)-3=>–;

    1. Japp, it is väry true. Du borde ha det på tisdag. Fuck, nu kom jag på att det är röd dag på måndag … ujuj, då går det på tisdag…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..