Godjeflamorgon

Jag är ledig idag. Det inkluderade även en sovmorgon. Så b r a det gick med det..

 1. Ungefär då vaknade jag också och kändes som sovmorgon…………..
  brukar vakna 4 annars nämligen…………
  Ha en bra dag.
  Hälsningar Skåne.

 2. Godmorgon Mona jag kommenterade i går angående Johanna ? Undrar bara om ni fått ngn återkoppling från din exman ? Tack för en underbar blogg har följt dig i många år !! O sen en annan sak ! Pod hade inte det varit klockrent för dig Mona ?

  1. God morgon. Men du, jag trodde att jag svarade igår? Satt i bilen vid ett rödljus …. Nä, har inte hört ett ljud. Än. Tack för att du följer mig Sarah, ni är sjukt viktiga i mitt liv. Pod har jag funderat länge på men den måste sticka ut bland alla andra så det är nog det som är problemet … att hitta bra ämnen.

   1. Men Mona du har ju potential på att skriva ! O uttrycka dig ! Tack för snabbt svar ! PS vet att maken din gästbloggade för länge sen ! Kanske dax för ett inlägg snart ! Han skrev oxå bra ! Ha en fin dag kram från Götet

 3. Vad glad jag blir som ser att du har en ”riktig” väckarklocka, jag blir typ mobbad för min, vem har väckarklocka nu for Tiden hahaa, jo mona och jag

 4. Bara før att man vaknar tidigt betyder det ju inte att man måste kliva upp.
  Fixa en lyxig frukostbricka och ta med den tillbaka till sängs… sätt på radion och sitt skönt medan du långsamt äter av godsakerna.
  Brukar få mig att bli så där lagom trött för att somna om igen:)
  Kram<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..