Måndag hela veckan

Sladdade in hos Snygg-Tove-Tandläkare igår morse för att komplettera lite bilder inför min Invisalignbehandling. 

IMG_1261
IMG_1264
IMG_1265
Hon har ett instrument som hon drar längs med tänderna som fotar varje detalj.
IMG_1266
Sen går bilderna elektroniskt till ett företag i Costa Rica och där görs genomskinliga skenor till mina tänder. 
IMG_1267

Dessa ska jag ha tills tänderna flyttar dit de ska. Well, ni får hänga med på den resan.

 

Tillbaka till jobbet, packa ordrar som en babian med kollegorna. Vi har slut på en hel del bajssprejer men får in mer i veckan.

 

Långlunch i vår soffhörna. Varje dag får 24-åringen massage i en timme av maken. Hon har, av uppenbara skäl, extremt mycket spänningar i hela kroppen. Hon håller för övrigt på med ett inlägg som jag publicerar inom kort. Det här med att hennes pappa har våldtagit henne kommer vi inte att sluta att prata om. Sexuella övergrepp alltså.

IMG_1279
IMG_1277

Som någon på Instagram konstaterade så är inte makens arbetsställning den bästa så det är nog dags att införskaffa en riktigt massagebänk. Av uppenbara skäl tilllåter hon ingen annan man, förutom sin sambo, att röra henne och massagen hjälper mot hennes spänningar.

 

Efter jobbet åkte jag raka vägen hem och drog fram gräsklipparen. När jag tittade runt husknuten upptäckte jag det här:

IMG_1294
IMG_1291
IMG_1293
Jag har en kompis som är i blombranschen. Hon har tröttnat min min hopplöshet när det kommer till trädgårdsarbete så hon såg till att ett bud kom med allt det här igår och imorgon kommer hon hit och ska hjälpa mig att göra fint. Alla dom här ska fyllas.
IMG_1296

Jag passade på att klippa gräsmattan på framsidan. Fifanihelvitti så högt gräset var där!

IMG_1955
Det tog över 2,5 timmar att klippa hela tomten och jag var dyngsvettig efteråt men oj så fint det blev.
IMG_1289
Älskar när det är nyklippt!
IMG_1307
Ikväll ska jag tvinga talibanen att tvätta sin studsmatta. Den är helt nedsolkad med pollen. Skitäckligt. 
IMG_1290
Idag ska jag äta lunch med Gabriella på Viking Line. Det ser jag fram emot.

 

 

 

 1. Köp en sån automatisk gräsklippare, ni har väl en platt och bra tomt för en sån? Vi har kuperat som bara den, så vi skulle få bära omkring den som en liten hundvalp i backarna om vi hade en 🙂

   1. Jadu, ogräsmaskinen här hemma heter är en ”Min man”, jag tror att du har en sån hemma du också? Fast det verkar funka sådär, undrar om du har gamla modellen?

     1. Hm … Jag tror att de nya modellerna även kan slänga skräp och toarullar i papperskorgen, och lyxvarianterna vet hur man öppnar och ställer in disk i diskmaskinen, det har verkligen skett en utveckling inom området på senare tid! 😉

     2. Så underbart snällt och generöst av maken att massera 24-åringen en timme om dagen!
      Då spelar inte disk eller tomma toarullar så stor roll

 2. Mona, tänk på säkerheten – du _måste_ ha bättre skor när du klipper gräset! Små tår är ingen match för en gräsklippare och gräs är halt.

 3. Ångrar mig rätt rejält att jag i vuxen ålder satte tandställning.
  Bettet blir aldrig detsamma, dessutom måste jag ha en tråd fastspänd bakom tänderna livet ut annars blir tänderna sneda igen.
  Visserligen blev mina tänder raka och fina efter behandlingen men……en del av min personlighet försvann.
  Önskar jag vetat det innan fåfängan tog överhand.

  1. Oj vad tråkigt. Jag har haft grova problem med mina tänder sedan jag var tidig tonåring och blev SÅ ledsen när jag upptäckte att talibanen ärvt dem..

  2. Och jag tog steget och fixade mina tänder vid 36 års ålder. Två jäkligt onda år senare så är jag såååå nöjd att jag vågade (och tog mig råd). Visst trådarna bakom tänderna sitter ju där men stör inte nämnvärt men att kunna bita av saker med tänderna och våga le med hela ansiktet är värt allt.

 4. Lyssnade på Johannas pod i går , blev väldigt berörd ! Men hon verkar stark o modig ! Ser fram emot hennes blogginlägg ! Styrkekramar till er ! Sarah

 5. Fakturan för massagebänken (den finaste, bästa, snyggaste och DYRASTE bänken som går att hitta) skickar ni naturligtvis till odjuret som orsakat att den behövs!

 6. Vill bara tacka för en snabb leverans och fin inslagning (perfekt, eftersom det är födelsedagspresent) av sjalarna jag beställde!
  Ha en skön sommar!

 7. Du vill ju ha en snygg trädgård. Då ska du definitivt satsa på en robot. Du kommer att få en kanonsnyggt gräsmatta och får tid att ta hand om dina blommor istället 🙂
  Vi har haft robot nu i två år och vi har fått en kanongräsmatta, tät och fin och helt utan mossa.

 8. Jag tycker det är så underbart att läsa att maken masserar och att hon litar på honom så fullt ut. Ni har tur som har varandra ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..