Det här med att ha varit gifta i typ 15 år

Talibanen är på skolresa.

 

”Men du, vi är ju barnfria, ska vi gå på bio ikväll?!”

 

”Bio?!”

 

”Ja!”

 

”Nä, det är ju Champions League!”

80f24918bdc8f53e833bfaf67290cf92750c86f0

 

 1. Jag brukar va sparsam med hobbydiagnoser, men det här är ett solklart fall av ”Dum i huvet UNS”. 😉 Klart ni ska på bio! (Har samma diagnos hos nära anhörig.)

   1. Herregud Mona! Här sitter man helt själv och kollar! Det är ju final!!
    Snart börjar fotbolls EM årets höjdpunkt!
    Lycka till med maken! Hahaha!!

 2. Ha ha det känns igen. Jag fick i julllapp av den käre mannen en varmlufts ballong tur. Champagne när vi har landat. Jo så vi tittade på lämpliga platser och det finns en nära där svärföräldrarna bor så kanske kunde det gå att kombinera de båda. Ringde och kollade och det fanns platser den 20 juni. Wow tänkte jag, hur romantiskt blir inte detta. Det är ju vår bröllopsdag❤️. Ack ja, vad jag inte hade tagit med i beräkningen var fotbollsem. Hans lag som inte har kvalificerat sej på hur länge som helst spelar just den dagen. Och ChampionsLeague är på tvn hos oss också

 3. Fifan, blev svettig i pannan när jag gick in på din blogg och såg bilden, det där är ju jag när det vankas CL. Sen insåg jag att jag inte har lika lockigt hår, så det kunde omöjligt vara min spegelbild 😉
  Maken har tydligen missat att det är CL och ligger som vanligt och drar stockar på soffan, vilket ger mig fri tillgång till TV:n resten av kvällen, meee like 🙂

 4. Mona, en fråga om det går bra.
  Insåg idag att det är Morsdag imorgon och jag har en svärmor som på riktigt äter hajar levande.
  Hon har så konstiga kommentarer att jag storknar. Finns det fler som sitter i min situation?
  Hon sa när mitt nyfödda barn behövde snorsugen, att jag ”sög ut intelligensen ur honom”. Jag hade lust att fråga hur många gånger hennes mamma använt snorsugen på henne.
  Finns det fler än jag som har en fruktansvärt elak svärmor? 🙁

  1. Jag hade det, men hon dog. Karma. Vet du, om du har en man som står bakom dig till hundra procent så tycker jag att du ska säga till kärringen på riktigt. Jag skojar inte. Kan hon inte ta det så säg tack & hej. Hon kan gärna träffa dina barn, men då behöver inte du vara med. Så gjorde jag under en period. Sätt ner foten för fan. Usch, jag blir förbannad bara jag tänker på det … för jag vet exakt hur det känns!

   1. Tack för att du tog dig tid att svara och tack för tipset, tyvärr fungerar det nog inte för mig.
    Hon beter sig illa mot maken också, genom att gnälla på allt och stressa honom med att han måste göra vissa saker. Men han har en väldigt god relation till sin far, som är väldigt snäll och sympatisk, men som tyvärr valt att stå bakom sin fru.
    Vill inte förstöra det för min make, då jag vet hur mycket hans far betyder för honom.
    Skulle aldrig våga låta svärmor träffa barnen utan mig i sin närvaro, då hon utan att blinka kan kommentera deras utseende på ett sätt så barnen står som fågelholkar och tror att det är nåt fel på dom. Då måste man vara med och tala om att xx pratar tokigheter.
    Dessutom gick hon loss fysiskt på mig en gång, då hon flög fram som en furia och nöp tag i min arm och väste att jag minsann inte skulle försöka komma mellan henne och min make, detta rakt framför min skrikande 1-åring. Tyvärr såg inte maken det, men han såg blåningen sen och kärringen erkände faktiskt att hon gjort det. Blev ingen kul stämning och nu måste svärfar säga till henne varje gång vi ska ses att hon ska hålla truten. Tyvärr har hon inte anammat att man fått 2 öron och 1 mun, för att lyssna dubbelt så mycket som man pratar och hon har mundiarre.
    Och jag är dålig på att konfrontera människor då jag hatar bråk, dessutom har jag den dåliga egenskapen att jag inte säger till på en gång, utan låter det byggas på och sedan exploderar jag. Jag exploderar inte så jag säger otrevliga saker, utan jag häver ur mig allt som jag upplever att den elaka människan utsatt mig för och då känns det som jag sjunkit till samma låga nivå, om du förstår.
    Detta har hon inte upplevt än, men hennes tid kommer också………

    1. Alltså, då hoppas jag INNERLIGT att du snart är ”färdigbyggd” så att du kan explodera satan. Herregud så jävla arg jag blir. Jävla kärringjävel. Det finns gränser och hon har klivit över dom för länge sen!

     1. Jag väntar in rätt tillfälle…väntar…väntar..har väntat flera år….den kommer….och när den kommer blir det med besked…
      Från det ena till det andra, får jag fråga hur man gör smajlisar, eller emojisar när man skriver här?
      Är så lätt att nån kan misstolka nåt man skriver om man inte använder en sådan och det vill man ju inte <3

     2. Du, jag vet inte heller hur man gör, men högst upp på min Mac har jag en massa ikoner. En av dom ser ut som en miniräknare och trycker man på den så står det ”Visa Emoji och symboler”. Kolla om du har en sån.

 5. Åh, så spännande finalen var! Först 90 min, sedan förlängning 2 x 15 och sen straffläggning….Tur att jag har lågt blodtryck. Skit att Real M vann. Höll stenhårt på Atletico M! Och imorgon blir det Formel 1: Monacos GP. Underbart! 😀
  Puss & Kram! 😉

  1. Jag höll också på Atletico!!

   Längtar så på F1 från Monaco. Jättespännande med det loppet då det körs på de vanliga gatorna och inte på bana.

 6. Men herregud! Champions League! Så klart du ska se den, det får man inte missa. Det bästa med hela matchen var när Real Madrid vann och Ronaldo tog av sig tröjan. Worth waiting for… 😉

 7. Fotboll?? Var då?? Har dock lovat brorsonen att jag ska komma och titta en gång när han spelar innan han slutar. Nu hoppas jag att han håller på lika länge som sin far för då har jag 30 år på mig innan jag måste gå. (Kanske kan bli dement först?)

 8. Och jag fick gå ensam på Darins konsert på Furuviksparken. Min man sa att ”Det är ju ”Smartare än en femteklassare på tv” Suck! Men Darin var bra 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..