Äta middag med mig på torsdag (2/6)?

Jag har ju för bövelen glömt bort att påminna er om tävlingen med Zoégas. Ta en rolig kaffebild och lägg upp på instagram, hashtagga med #zoégas #coffebywomen och @monasuniversum. Middagen äter vi tillsammans med Zoégas marknadchef, bloggarna Hugo Rosas och hans Paula samt Malin (Fnulan). Vi bloggare får ta med 3 personer vardera.

IMG_0232

Jag v e t att det blir supertrevligt så in på Instagram och fixa en tävlingsbild nu!

    1. Jag har skrivit rätt. Dubbelkollade alla hashtaggar. Och att jag hamnade på din sida när jag tryckte på @monasuniversum.

 1. Hej Mona, nu byter jag ämne och hoppas att det går bra?
  Hur går det med dig och familjen sedan du släppte bomben om övergreppen? Vad säger omgivningen? Jag antar att alla känner alla där du bor, och att du och exmaken har gemensamma nämnare – hur har de reagerat? Har någon vänt sig från Er till försvar för exmaken? Har du blivit stämd för förtal?
  Det är helt ok om du raderar detta inlägg
  Kram

  1. Hej. Tänkte skriva om det men väntar på att det ska vara okej för dottern. Det går bra. Även om han också bor i Bromma så är Bromma stort. Han bor i ett annat område, inte här i Finhooden. Jag umgås inte med några som han känner, dock har han sin bästa vän med familj här i finhooden men jag tar för givet att de väljer att inte tro på det jag har berättat. Det är tyvärr vanligt. Det stör mig dock inte eftersom de människor jag valt i mitt liv inte tvekar en sekund på hennes historia. Jag har inte hört ett ljud från honom, eller någon i hans närhet men räknar iskallt med en stämning. Det fina med det är att d å blir allt officiellt så då kan jag lägga ut ALLT!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..