Kaos i hyllorna

Min man chef är bra på en hel del. Det mesta faktiskt. Om jag måste erkänna. Alltså, sånt som har med jobbet att göra. Hemma är han är jefla katastrof.

 

Vi har sjukt mycket att göra på jobbet nu varför maken erbjöd sig att hjälpa till. I normala fall sitter han bakom sitt skrivbord pillandes på sina älskade Excelfiler och vi kollegor tycker att han sitter ganska bra där. Han klarar nämligen inte att hantera stress. Det blir kaos. Vi säljer bajs- och fotsvettssprejer och TanCan i kopiösa mängder … eftersom det verkligen är superbra produkter.

IMG_8869
IMG_8871
tancan-bronze_500x500

Den senaste veckan har därför maken hjälpt till med att packa varor. Det gick sådär eftersom han som sagt inte hanterar stress så bra och således packade fel vilket nu visar sig lett till att flera kunder fått vänta i veckor. Morr!  Jag bad honom i stället att göra en inventering. Inga problem. Lagersaldot uppdaterades på hemsidan och allt var frid och fröjd.

 

Tills vi upptäckte att många av varorna, som enligt lagersaldot i datorn skulle finnas, inte alls fanns fysiskt. TanCan Clear är tokslut samt flera av bajssprejerna. Jag fick ett psykbryt och beodrade honom tillbaka till sitt Excel-landskap vid skrivbordet.

 

Så kära vänner, ni som ännu inte har fått era paket, det kommer senast i nästa vecka. Den där tomten kommer aldrig mer att få sätta sin fot vid packbordet och på lagret.

 

HÄR har ni vår hemsida. Ni som inte vet. Och ja, det här är väl ett samarbetsinlägg med mig själv antar jag, haha!

 1. Började just undra var varorna tagit vägen, skall ge bort en flaska, ska bli kul att höra vad hon säger om detta, tror inte hon har en aning om detta!

 2. Oj då … låter precis som min kollega som är en smula högre än mig. Kanske därför han vill att jag tar över chefsrollen i butiken, nu när han sett vilka tabbar han gjort. Precis som din man med inventering och packning. Hahahaha …
  Ska man skratta eller gråta? 😉

  1. Han är min stora kärlek och min största supporter här inne. När du har hängt här ett tag så kommer du in i matchen, jag lovar! Jag hänger ofta ut honom och hans tillkortakommanden! Tack för din fina kommentar och varmt välkommen!

 3. Är mina grejer oxå på G? Har inte hört ngt så jag hoppas det. Hälsningar Louise som väntar på doftljus å bajsspray…

 4. Jag tror bestämt ni måste anställa mig, jag skulle aldrig glömma eller missa några ordrar, jag är ordningsam produktiv och älskar utmaningar, vid intresse kan du få referenser. Med vänlig hälsning, Carina ps hoppas ni hör av er så jag får berätta mer om mig. Ds

  1. Hahaha, vill du jobba gratis så är jobbet ditt, det är nämligen det vi gör. Jag lever på bloggen och maken på gamla pengar…=))

 5. Jag.Älskar.Dig. Beställde i tisdags morse o fick min tancan o bajsspray idag (torsdag)!! Skäms nästan för att du stressat..hade lätt väntat 14 dar! Nu ska här tancansprayas så albinon blir normalhudfärgad Å bajjas luktfritt. Maken får va testperson! Kram kram kram goaste Mona!! /Jessica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..