Älska brun utan sol – samarbete med mig själv!

Sedan jag gjorde min hudscanning för nåt år sedan, och sket på mig när jag såg mina solskador, har jag varit noga med att undvika sol i mitt ansikte. Det här är år av solarium och sol. Fatta chocken!

img_8312-768x1024
Jag tycker dock att jag ser rätt trött ut när jag är blek. Eftersom jag är en gammal get som således hängt med i några år har jag sett en hel del Brun-Utan-Sol passera revy i mitt fejs. Alla av mindre bra kvalitet eller resultat.

 

När jag kom över TanCan för ett par år sedan blev jag helt såld. Förra året började jag sälja det märket själv och ni är några hundra här inne som liksom jag tokfastnat. TanCan ÄR den bästa BUS:en som finns på den svenska marknaden. Svensktillverkad utan en massa konstiga och farliga kemikalier. Dessutom så är den så trovärdig att det inte finns en käft som inte tror att man varit på Kanarieöarna. Typ. Man blir inte orange och du får inga fula fläckar på händerna. 

IMG_0383
IMG_0382
Just nu har jag kampanjpris på den, 249 kr istället för 298 kr. Ni som inte har testat, gör det. Jag LOVAR att ni inte kommer ångra er. Den här flaskan räcker till 3-4 helkroppssprut. Jag använder den dock bara till ansiktet vilket gör att den räcker superlänge. Viktigt som F-N är att, när man sprejar och det kanske blir en fläck, eller börjar rinna så GÖR INGENTING! Låt det torka, gå och lägg dig och duscha som vanligt nästa morgon. Då försvinner överflödet och kvar är en supersnygg jämn ”bränna”. På riktigt. Och ja, det kan komma på lakanen och ja, det går lätt bort i tvätten. Det är svinviktigt att man inte tar bort eventuella ”rinniga” fläckar innan det har torkat för d å kommer du bli randig eller fläckig.  Alltså: spreja, torka, duscha nästa morgon: klart!

 

HÄR hittar du den. Beställ före 13.00 idag så har du den i morgon, om Schenker sköter sig. Det brukar gå på en dag. Vi har mycket på lager och får hem ännu mer i nästa vecka. Only for you my friends!

 1. I DID IT…. ( och nästan rätt också )

  Alltså jag är en sån jävla kyckling. På flera sätt. Först sitter jag och suger och trånar och tänker ( i månader!?)
  – den här ska jag ha! Eller…? JO! .. Jag beställer.. eller…? Jag gör det sen.. eller?
  Så idag gjorde jag det till slut, jag beställde främst till dottern som tar studenten nästa vecka. Hon har vita ben och det vill man ju inte ha på studenten, så att kroppen liksom flyter ihop med både skor och klänning, vill ju förhindra att ungen min bara kommer vara ett huvud som rantar omkring och gastar ” fy fan vad jag är bra” .. nä hon behöver hjälp. Så är det bara.

  Men så klart så ska ju kycklingen i mig vakna till med ett ryck precis när jag ska beställa så jag kryssar ju i direktbetalning till BG eftersom jag inte vågar handla med kortet på nätet heheheh…Hör ju hur det låter, men nä kyckling pickar på, och ett steg i taget. Idag var det att beställa från nätet. ( at last)
  Men nu undrar jag ju förstås.. om du hinner se betalningen i morgon, eller om det kanske inte ens visar sig på ert konto fören på fredag.. helt plötsligt har ju hönshjärnan lite ont om tid- jag undrar helt enkelt vad du tror om leveransen….
  Mvh
  Chicken

  1. Hej kycklingen, jag skickar den idag. Men du, står i duschen när du sprayar dottern och håll jämna rörelser.annars kommer du bli sur på mig.

   1. Åååå FANK YOU!!!
    Jag blir så SÅ jäkla glad!
    Å nää jag lovar- jämna rörelser- jämna rörelser!

    ( å du, det krävs lite mer för att jag ska bli sur… eller fasiken MYCKET mer, och absolut inte när jag själv är den som håller i flaskan . Går det pepparn så säger jag bara : Gumman zebra -ÄR en färg och dunka henne lite käckt i ryggen, ge henne snytpapper och hävda att hon i alla fall inte är likblek, åter igen TACK )
    <3

  2. Ha ha ha…..Gillar din humor skarpt . Blir säkert bra med allt.
   Folk som bjuder på sig själv har ett roligare liv…….tror jag.
   Du har gjort min dag. Tack.
   Hälsningar Skåne.

   1. Piiìp Piiìp kycklingen här. Jag vill inte vara neggo…men än har jag inte fått sprayen. Dubbelkollat att jag betalat in till rätt giro. Å det har jag.
    Piiiip host harkel…jag har inte fått aviserings sms om leverans …piip piip. Är allt i sin ordning?

    1. Piip piiip: jag söker på Pernilla i vårt system och alla Pernillor har fått sina saker ivägskickade. Hör av dig i morgon om du fortfarande inte har fått något sms. Om du har beställt e n flaska så har vi skickat med Posten Varubrev, vilket dessvärre inte går att spåra, men de brukar vara snabba med leveranser.

 2. Aha, så Tancan clear spray är inte på ”extrapris” ? Vilken är det du tar 249:- för, hittar den inte ? Härliga Mona, tack för att man får ta del av ditt liv, vi håller på dig i alla väder, kram !

 3. Hej! Finns det kvar spray eller är det slut? Tänkte äntligen prova den nu. Vågade inte testa när du gjorde reklam för den ifjol!
  Kram Anki

 4. Jag är nog dum men jag hittar inte någon spray under Tancan! Bara serum och scrub + en till. Har reggat mig som kund.

   1. Det går inget bra!!! Ser sprayen på första sidan men kan inte välja köp. Fungerar inte på sök heller… Kan jag beställa på nåt annat sätt? Jag har provat på tre olika webläsare.
    Kram

     1. Nu fungerade det finfint så nu har tant i Karlstad beställt en Tancan! Nu ska jag bara våga prova när den kommer…
      Kram Anki

 5. Det enda tråkiga med denna (och alla andra också för den delen) är att man måste själv komma ihåg att använda den…… Kommer ihåg den typ 5 min innan jag verkligne hade behövt se brun ut…..

 6. Köpte en Tan Can för länge sedan, har inte använt den ännu dock! Fick en liten spark i baken nu när jag läste om kycklingen här ovanför. Man vill ju inte va kyckling liksom 😉

 7. Är jag den enda människan på jorden som INTE gillade den ??
  Överflödet rann absolut inte bort i duschen dagen efter utan jag såg INTE KLOK ut – på flera dagar !!
  Har dock inte prövat nån annan BUS i ansiktet heller, så jag kan inte jämföra.
  Nej, nu kör jag med ”brun utan tvål” i stället 🙂

  1. Näpp, det är du och en till som inte gillar den! Om du bor i Stockholm så kom till mig på jobbet så ska jag spraya dig så att det blir rätt!

 8. Är det någon som kan tipsa hur man använder den på benen (och får ett jämnt resultat), jag har testat en gång och kunde inte visa benen på två veckor! 🙂

 9. Jag har använt den några gånger men väntat som max drygt tre timmar med att skölja av den. Det blev lite för mycket med den tiden för mig som är mycket ljus och inte blir så brun i vanliga solen. Jag blev brun/orange. Knappt tre timmar är nog bäst för mig.
  Jag föreslår att de som inte har provat inte sover med den över natten den första gången. Bättre att testa sig fram vilken tid som passar en bäst.

 10. Beställde i onsdags och låg så fint i brevlådan igår när jag kom hem. Ska bli intressant att testa. Tack för superbra service och snabb leverans! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..