Yeeeaaay, nu kan ni beställa jeansblå cashmereponchos

Mina ponchosar har blivit en jättesuccé. Detta då de är i superkvalitet och jag säljer dom för 1295 kr trots att det ”normala” priset skulle vara 1995 kr. Maken blev skitsur när jag bestämde det här eftersom vi inte tjänar så mycket på varje. Jag bryr mig inte om jag ska vara ärlig och det beror bara på en sak: jag har alltid velat ha kläder i cashmere men inte prioriterat det och när jag lyckades få tag i en superseriös tillverkare med hög kvalitet så bestämde jag mig för att hellre sälja billigare så att fler har råd, än att bara några få ska kunna köpa.

 

Hur som. Jag har ett gäng nytilllkomna läsare och repeterar därför. Om ca 5 veckor får jag hem följande färger:

 

Royal Blue – min nya favorit!

FEDF14007 CB-926 Royal Blue
Cosmos (sjukt snygg rosa)
FEDF14007 CB-908 Cosmos
Ljus rosa – funkar till allt och i synnerhet till jeans
FEDF14007 CB-906 LT Pink
Crimson – en fantastisk fin röd …utan tomtekänsla
FEDF14007 CB-914 Crimson

Oatmeal – blir aldrig omodern

FEDF14007 CB-922 Oatmeal
Och så Ginger. Typ lite ljusare senap. Ser ju sådär rolig ut på bild men jeflar vad komplimanger jag har fått när jag använt den de senaste veckorna! ”Va, är det samma som du har på hemsidan?!” säger dom som vet att det är jag själv som säljer den.
FEDF14007 CB-902 Ginger
Men, den stora överraskningen är jeansblå. SOM jag har varit på leverantören om denna färg och igår mailade de mig och berättade att de nu färgat fram en sån till mig. 
FEDF14007 18-4232
Cashmere är tillverkat från getens päls precis under hakan. Tillgången är liten varför den här leverantören bara jobbar i mindre kvantiteter, också för att kunna hålla den höga kvalitet det har. Jag beställer max 50 av varje färg vilket gör att inte hela Sverige har likadana. Jag har skrivit kemtvätt i dom MEN, har man en modern maskin så funkar ull-programmet. Vågade inte ta någon risk. Dock tvättar jag mina bara om jag fått en fläck, annars vädrar jag dom.

 

Hur som, vill du ha en skön poncho att slänga över dig under sommarkvällarna, eller ovanpå en tunn jacka till höst och vår, är det här perfekt. Jag är SÅ glad över att se att så många av er beställer flera efter att ni fått er första. Det visar bara på att kvaliteten ä r hög! Det finns fler färger på hemsidan.

 

HÄR hittar ni dom!  OBS! Den blå kommer bara göras i ett mindre antal så det är först till kvarn som gäller nu! Och glöm inte att det är lång leveranstid, men den som väntar på något gott…

 1. Dina ponchos är ljuvliga! Kommer du förresten sälja något mer av Lidby Livings saker? Alltså väskor o sånt utöver necessärerna? Behöver en ny weekendväska o funderar påderas. Du skulle inte vilja skriva lite om hur den funkade på resan? El typ ngn bild med den på axeln (så man får se storlek och så)? Tack för din underbara blogg och ditt ork med allt!

  1. Tack! … och tack.

   Väskorna är bara att beställa. Men, jag kan göra ett inlägg och visa lite bilder. Jag har två av de stora och man får i HUR mycket som helst! Håll ögonen öppna…

   1. Oh, härligt! Men jag gör nog fel för jag hittar bara necessärerna i webshoppen? Kan vara jag som letar fel eller något 😉

 2. Hej Mona!
  Hoppas du inte tar detta på fel vis nu, men jag läste precis detta http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article22871716.ab
  där det står att Blondinbella har blivit fälld för att ha gjort ”reklam” för sitt eget företag.
  Hoppas du förstår det är i all välmening jag skriver detta 🙂

  Hälsa äldsta dottern att hon är helt fantastisk. Jag har själv blivit utsatt som barn (dock ej av släkting) och jag beundrar så hennes mod!

  Det blev två kommentarer i en! haha

  1. Jag tar aldrig illa upp av sånt här. Ska till Reklamombudsmannen på onsdag och lära mig lite mer eftersom jag sitter i en gråzon då jag har eget företag, liksom Blondinbella. Dock brukar jag vara lite tydligare än vad hon ha varit, om jag fattar det rätt!

 3. Har den olivgröna försvunnit ur sortimentet? Jag har köpt en aubergine, men hade tänkt köpa en olivgrön också så fort jag kunde motivera det väl nog för mig själv. 😉

  1. Du, mailade leverantören igår kväll och de svarade att de kan ordna det. Jag har släppt på ”dolda”-knappen så du kan gå in och beställa!

 4. Ojsan vad fingrarna lever sitt egna liv de senaste dagarna. En Royal Blue till mig….. Så har jag beställt nya motorcykelhandskar på en annan web shop. Lite annat smått och gott har jag också klickat hem. Hehehehe.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..