Tack Ångestpodden

Kom hem igår och hittade det här i brevlådan. 

IMG_0272
Blev oerhört glad. Ångestpodden drivs av två unga tjejer och har fått en enorm genomslagskraft. Dottern var med och pratade om de våldtäkter hennes pappa utsatt henne för och gensvaret blev enormt. Länk finns i det HÄR inlägget. En viktig fråga och ett långt mycket större problem än vad vi ovetandes någonsin kan föreställa oss.

 

Tack tjejer för att ni finns. Ni gör skillnad.

 1. Lyssnade på avsnittet och är sååå imponerad av din dotter som så sakligt återgav vad som hänt henne och hur hon tänker runt det. Kärlek till er! <3

 2. Hej Mona! Jag skulle vilja be dig om en tjänst, kan du vara så snäll och hälsa Johanna att jag tycker hon är grymt stark och en förebild för många. Vi behöver modiga tjejer som din vackra (både på in & utsida) tös. Jag blev otroligt berörd utav det hon berättade, men samtidigt väldigt glad (missförstå mig rätt) att hon vågar. Tacka henne så mycket för att hon vågar dela med sig av sin hemska historia.
  Många kramar till er båda ❤️
  PS: ni låter väldigt lika Ds

 3. Nu har jag äntligen orkat lyssnat på avsnittet med Johanna. Vilken underbar dotter du har. Den klokskapen och styrkan den tjejen har är otrolig. Ge henne en stoooor kram från mig när hon hämtat sig från migränen.
  Appropå det, har hon testat Botox mot migränen? Det är ju en av de medicinska originalanvändningarna för det.

  1. Jag vet, hon är fantastisk. Har ju inte klarat ännu att lyssna själv på det där men alla säger att hon är otrolig. Jag lär mig mycket av henne. Vi ska ta tag i det där med botox och migrän så fort det lugnar sig ett par grader med allt. Just nu orkar hon inte.

 4. Något helt annat: Jag fick hem mina ansiktsmasker idag…….drog precis av den svarta och SATAN vad ont det gjorde!!! Jag kan möjligtvis ha vrålat ”Jävla Mona”……….len som en bebis och rosa i fejset är jag iallafall.

  1. Nämen, vad glad jag blir, tack … och välkommen! Dock ska du veta att jag bytte webbserver för ett år sedan och då försvann alla mina bilder från nästan 10 års bloggande. Dessa ska tillbaka igen .. by hand, så det lär ta en stund. Du kommer också märka att jag inte har några nättroll. Har sinnessjukt trevliga läsare och vi brukar ha jävligt kul här inne bland kulisserna. Som sagt, varmt välkommen!

  2. Sara Ben`s, vill du läsa en blogg som gör dig genuint glad i hjärtat, så fortsätt följa denna.
   Jag kommer inte ihåg hur jag hittade till Mona, men när jag började läsa var jag fast. Så fantastiskt sätt att skriva och en så underbar humor. Och det bästa av allt, inga elaka kommentarer, alla accepterar varandra.
   Mona Du är en underbar bloggare, Du gör min(och många andras) dag oftare än Du själv anar <3

 5. Jag har inte kommenterat detta ännu.
  Modig och klok, egenskaper en kommer långt med vad en än råkar ut för. Dessa egenskaper har Johanna väldigt mycket av.
  Du Mona, så stark i din skörhet.
  Kram

 6. Min kommentar försvann… Jag lyssnade på din dotters avsnitt och är så sjukt imponerad av denna kvinna! All heder åt er båda som vågar prata om det som hänt och inte lägger locket på! Jag är oerhört fascinerad av din dotter och hennes mod och styrka! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..