Ekot från ett annat liv

Igår satte jag mig bakom ratten och åkte in till min favoritrestaurang. Det var länge sedan jag var genuint glad kan jag säga.

IMG_0212
IMG_0213

Jag tillbringade nämligen kvällen fram till almost midnatt med den här bönan; Stina …

IMG_0230

… och den här snubben, Thomas.

IMG_0225

Stina och jag är vänner sedan 30 år tillbaka och under några år jobbade vi i samma bransch. Då träffade vi Thomas. Journalist och författare som idag är redaktör och programutvecklare på Jarowski. De producerar det mesta av det vi ser på TV4. Thomas har skrivit en del böcker. Bland annat den här, som jag velat läsa länge. 

IMG_0220
IMG_0221
IMG_0223

Stina springer jag på ibland men det är 14 år sedan jag träffade Thomas och satan i gatan så kul vi hade det. Mitt i allt jefla elände vi i familjen befinner oss i så är det verkligen förlösande att få skratta så att man nästan gör i brallorna. 

IMG_0234

Och iPhones kamera suger hästba**e.

 

Idag går jag med aningen lättare fötter.

img_0237 (1)

Försöker verkligen ta vara på de stunder man ser glimten av ljuset i tunneln.

 

 1. Livet ger oss små lättnader när vi som bäst behöver dom, jag tror inte det är en slump. Man skulle inte klara dom tunga perioderna i livet om man inte fick skratta och njuta emellanåt. ♥️

 2. Värdelös bok. Det mesta är bara citat från andra böcker om kungahuset. Det är inte ens ordentligt redogjort att det är ”lånegods”. Sen vem f*n bryr sig om den kriminella sfären som beskrivs i andra delen. Blev illamående.

 3. Härligt! Sådana stunder behöver man, ibland är de extra mycket värda.
  Så snygga skor! Hur många par skor har du egentligen? Jag kan tycka ibland att jag har många skor men det är då bara en fis i rymden jämfört med dina

  1. En gång var jag tjock och det enda som inte förändrades var mina fötter. Alltså kunde jag börja samla på skor … det var så det började.

   1. Jag känner igen det där – att det enda man som tjockis kan tokshoppa är skor (och väskor …och smink!). Och då gör man det! Och fortsätter göra det även när man faktiskt kan köpa massvis med kläder också. Jag har till min sorg bytt skostorlek i takt med att kilona rasat, så nu har jag 38 istället för 39-40 som jag sportade för 50 kilo sedan. Kul att köpa nya skor, men trist att inte kunna ha favoriterna längre!

 4. Thomas liknar ju Walter White i serien Breaking bad. Sätt på honom en svart hatt och svarta solglasögon vettja 🙂 !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..