Insida och utsida

Det må vara att det är insidan som räknas men det är f-n så mycket roligare att titta på yta när man mår bajs på insidan.

 

Jag har spenderat två dagar med Kicki, som äger DaisyBeauty, och ett 40-tal människor som på ett eller annat sätt jobbar i make up/hudvårdsvärlden. Skönhetsbloggare, journalister och leverantörer. Inför resan väntade jag mig ett gäng 22-åriga duckface-instagrammare men det är helt vanliga tjejer som råkar kunna väldigt mycket om just yta.

Jag kan nästan inte ett skit om smink eftersom jag sällan sminkar mig men efter den här helgen kommer jag börja göra det lite oftare för jösses vad kul och lärorikt det är att spendera 48 timmar med make up-artister!

 

Marielle äger Gloss if Sweden, ett Umeåbaserat företag/butik och hon vann även SM i make up förra året och kom 8:a i VM. Gissa vem som fick sminka mig till middagen på kvällen!

Hon har även nyligen gått ihop med den här dåren, Norrlands-Madde. H e r r e g u d vilken rolig böna, jag blev tokkär i henne. Sjukt rolig

.

LÒréal visade topplistan över vad vi spenderar mest pengar på. Intressant.


Givetvis fick vi ta del av olika tekniker och jag har ju n o l l koll på sånt här men jösses vad man kan trolla!Många intressanta föredrag och sen var det dags för en tvåtimmars lunch på stan. Tyckte tiden var lite väl mycket tilltagen tills jag insåg att vi är i Italien. A l l t tar tid. Det ösregnade och vi var ett litet gäng som kastade oss in på en restaurang.
För några år sedan bilade vi runt lite i Italien: Toscana, Venedig och lite annat. Bortsett från vingården vi bodde på i Toscana där det serverades himmelskt god mat, så smakade all mat skit. Jag minns att jag var superbesviken. Gårdagens lunch var helt okej, men inte mer.

 

Tillbaka till konferensen där vi fick ta del av Magnus och Mickes nya företag med en revolutionerande produkt som jag ska göra en utvärdering av om en månad. Jag är EXTREMT glad kan jag berätta.


Efter konferensen sminkade Marielle mig.

Alltså, jag blev s å nöjd! Hon lyckades trolla bort det mesta av de senaste dygnens psykiska press.


Middagen skulle serveras 21.00 så vi hade några timmar över för oss själva. Jag, Lackryl-brudarna Tanja och Tina samt Chris från DaisyBeauty passade på att leka turister. Vi bor supernära Fontana de Trevi så vi bestämde oss för att försöka hitta dit och fotografera.

Det är fantastiskt vackert här i Rom. Jag som älskar dörrar och fotograferar dom i alla länder jag kommer till, gick bananas över alla fina jag såg.

 På håll såg vi fontänen och blev till oss i trasorna. Äntligen skulle man få se den berömda Fontana de Trevi live. Kom fram, fotade och blev lite konfunderad.

 Var fan var vattnet?! Konstaterade lite skämmigt att vi gått fel åt hellvitti.

Lite sura gick vi och köpte glass istället.


Sjukt god!

 

Såg världens häftigaste skoaffär!

My God, det pirrade ända ner i Fiffi! Snacka om att ha kommit till skohimlen!

Övervägde att köpa en present till maken men kände att jag nog skulle avstå.

Tillbaka till hotellet, och göra oss i ordning inför kvällens gemensamma middag.

 

Kicki och Sam var här för några månader sedan och rekade. Då hittade de en restaurang det ville att vi skulle äta på. Man fick gå igenom själva restaurangen och köket för att komma ned dit vi skulle sitta.

Rolig bordsplacering.

Jag fick chäääfen herself som bordsdam.


Kan säga så här: ÄNTLIGEN fick jag ta del av det goda italienska köket. My God vilken god mat vi åt!

 

… och så kul vi hade!…och så den här dåren..

TACK Madde för att du fått mig att skratta  så mycket under en av de jobbigaste veckorna i mitt liv. S o m jag behövde det.

 

Kom till hotellet vid 01.30 och tvättade av mig sminket. Kan säga att jag inte är så van vid make up och färger…

Idag åker vi hem. Landar 20.00 men till dess ska jag njuta av den ytliga världen.
IMG_0145

 

Har bloggat hela resan från mobilen och det suger. Får f-n ingen ordning på bilderna och det ser förjefligt ut. Förlåt!

 

 

Laters!

  1. Du behöver skratta! Härligt att läsa hur kul du haft det. Håller med om att mat i Italien verkligen kan vara en besvikelse. Varit i Rom och det var bara en kväll vi fick en riktigt underbart god mat.

  2. Så skönt att du kunnat ha roligt! Jag köpte en ansiktsrengöring på Body Shop som jag inte fattar hur man använder, så jag gör nog fel men jag känner mig väldigt ren i ansiktet när jag använt den och det är väl huvudsaken! *honsomintekanettskitomsmink, ansiktsrengöring etc*

  3. När vi var i Toscana så hyrde vi hus och det var verkligen underbart. Stor villa med pool och ett par 100 meter till ett hotellområde med fantastisk restaurang. Blev bara besviken på maten när jag åt på uppenbara turistfällor, bland annat en tonfisksallad med de ledsnaste tomaterna jag någonsin skådat. Hur hittar man ens sådana i Italien undrar jag.

  4. Vilken otur du hade med maten. Jag har varit i Rom flera gånger och bara två gånger har jag fått mat som inte var god/felaktigt tillagad. Fontana di Trevi är otroligt pampig i verkligheten. Vad synd att ni gick fel.

  5. Mona…gå in på nätet och sök på Fontana de Trevi så kommer du att se allt vatten. Jag tror du tittade på Denkmal am Piazza di Spagna 🙂

  6. Så nyfiken på deras foundation, har provat de flesta av marknadens produkter både i puderform och flytande men inte hittat någon som är 100.
    Ska bli spännande att höra din recension

  7. Härlig helg du verkar ha i Rom! Lite vardagslyx är ju aldrig fel. Fin sminkning du fick men måste ändå säga att jag tycker du är fin även utan smink, lucky you.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..