Jag fortsätter samarbetet med BookBeat, är ni på?!

Hörrni, jag tycker att BookBeat är så bra att jag tänker jobba med dom hela sommaren. Jag har svårt att komma till ro med att läsa/lyssna på böcker dagligdags men så fort jag sätter mig i bilen för en långfärd, eller på ett flyg, åker hörlurarna på. Inför Nicaraguaresan i mars-april gav ni mig shitloads med boktips och nu lyssnar jag på den här:

IMG_9850
IMG_9849

Just nu är jag inne i en period på jobbet där jag måste sitta och göra aptråkiga uppgifter framför datorn och eftersom jag har myror i röven får jag damp av att sitta stilla. Härom dagen kom jag på en väry fiffig grej: jag lyssnar på bok samtidigt som jag reggar. Snacka om att förena nytta med nöje. Plus att jag slipper svara i företagstelefonen eftersom jag är ”upptagen”, hehe!

IMG_9848

Ni som ännu inte provat BookBeat, please do. Ni kommer inte att bli besvikna.

 

LYSSNA FRITT 1 MÅNAD

√ Lyssna och läs så mycket du vill

√ Välj bland tusentals böcker

√ Ingen bindningstid. Kom igång direkt!

 

Rabattkoden är monasuniversum och lyssna nu: när ni aktiverar länken HÄR kommer det automatiskt bli en månads gratis lyssnande/läsande för er. Inga jobbiga uppsägningstider eller annat krångel!

 1. Nja, tycker StoryTel har bättre utbud på böcker när det gäller betaltjänster, men oftast lånar jag e-böcker och ljudböcker helt gratis på biblioteket. 🙂

   1. Dra upp?! Om man läser texten och Johanna och har lite sunt förnuft och läser texten i länken ovan så låter det ju iaf som att ex maken gör någon typ av erkännande där, där han hoppas att han inte får en dotter. Att insikten finns att han är ett monster.

 2. Jag lyssnar väldigt mycket på talböcker. Både på jobbet och privat. Jag gillar inte några av de där tjänsterna, för de funkar inte ihop med mitt bluetoothheadset. Jag lånar böcker på biblioteket, antingen som mp3 eller som CD som jag rippar själv. Använder en app som heter Smart Audio Book Player. När det ringer så pausar boken av sig själv och så går den igång när jag lägger på. Kommer chäääfen in i mitt rum trycker jag bara lite diskret på en knapp på headsetet så pausas boken. Den första funktionen, den att boken pausar när det ringer, kanske de flesta tjänsterna klarar. Men ingen av de jag har testat (3 st olika) klarar av att pausa när jag trycker på knappen. Jag kan ju inte säga till chääfen ”vänta lite jag skall bara hala upp mobilen ur fickan och pausa min bok” medans han väntar, eftersom han inte har en aning om att jag lyssnar… 🙂

 3. Så bra! Då kan jag starta en månad lagom till semestern när jag ska flyga långt och resa runt i bil. Perfekt!

 4. Tycker piffar och storytel är bra. Har så mycket att lyssna på så det räcker 10 år framåt. Men kanske provar och ser om det är bra.

 5. Använder inte tjänsten själv, då jag älskar att mysa ner mig i soffan och sätta en bok framför näsan och se vad jag läser, men vill ge boktips.
  Om någon som jag är en sucker för kriminalare så rekommenderar jag Patricia Cornwell och hennes serie om Kay Scarpetta, shoot me if i´m wrong, men jag tror första boken heter ”Kroppsspråk”. Mycket spännande.
  Lars Kepler, ett författarpar som skriver under den pseudonymen, är oxå sjukt bra om man gillar den genren. Hypnotisören är första boktiteln.
  Sedan till min all time favourite. Vet inte vilken genre han går under, kärlek eller romantik de luxe, med helt otroliga intriger. Sidney Sheldon, en fantastisk författare <3
  Har ingen aning om dessa finns som ljudböcker, ville som sagt bara ge boktips 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..